Příspěvky uživatele - 80.247

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Volba vhodné dřeviny, 4.8.2009
A nejsou nebezpečné ty kuličky pro dítě? Napadla mne ještě vrba. Ta kroucená roste opravdu rychle a s ohledem na délku plotu by se případně dala i nařízkovat, co myslíte? Ale po pravdě, nikdy jsem z vrby živý plot neviděla. :o) Díky V.K.
Volba vhodné dřeviny, 27.7.2009
Dobrý den, převzali jsme do správy velmi zanedbanou zahradu bez oplocení. Rádi bychom vysadili živý plot (max. 180 cm vysoký), ideálně stálezelený. Jedná se o délku cca 100m. Pozemek je v pahorkatině, kde bývají poměrně silné zimy a co hůř, půda je... celý příspěvek >
Projekt na zahradu - kolik stojí?, 27.7.2009
Dobrý den, Zaujala mne Vaše zkušenost. S manželem bydlíme na vesnici a zahrádce vládla babička - klasické záhony se směsicí okrasných květin stylem, co mi zrovna přišlo pod ruku) a jeden užitkový. Navíc jsme do správy dostali... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika