|
Příspěvky uživatele - 31.73
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka Jonsered nebo YardMan - nebo jiná?, 3.3.2010 Díky za doporučení, koukal jsem na ni a ta vypadá dobře. Takže ji zvažuji. je ale zase pravdou, že YardMan dává 5 letou záruku, takže to je dle mě také zřejmá výhoda (počítám, že si tím výrobce za kvalitou stojí). Řeším tak výber mezi těmi uvedenými... celý příspěvek > |  | Sekačka Jonsered nebo YardMan - nebo jiná?, 3.3.2010 Sekat budu menší pozemek pravidelně a větší tak ob jedno sekání menšího, takže se dá říci. že sekat budu těch celých 1500 m celkem pravidelně a často. Vámi doporučená sekačka Stiga Turbo 47S mi sice přijde jako docela vyhovující, jen mám trošku obavy... celý příspěvek > |  |
|  | Vlašský ořech - nemoc listu (fotky), 22.9.2009 Je možné, že se jedná o stejnou nemoc jako získal náš ořešák. Má výstupky i na slupce ořechů a některé takto napadené ořechy mají kus černé šlupky a pod tím kus černé skořápky. Právě hledám radu, zda je na internetu.
zdenka.strachova... celý příspěvek > |  | Borůvky kanadske plodnost, 18.8.2009 Můžu se zeptat na konkrétní odrůdu? My jsme zasadili loni Berkeley a letos jsme měli asi 20-30 borůvek na keři, byl jsem spokojen až do chvíle, než jsem viděl vaše fotky :-) Klobouk dolů. |  | Travní traktor Partner P 200107HRB, 8.7.2009 Nevim, jaky je model traktoru, o ktery mate zajem, ale zrovna dneska jsem nasel na netu test jednoho modelu teto znacky (na strankach itest), tak snad ten, ktery jste si vybral je kvalitnejsi, nez ten testovany. |  | Tilancie, 11.6.2009 Můj syn se zbláznil do Tilancií a já bych mu chtěla koupit nějakou publikaci, knihu o nich. Ale nic nemůžu sehnat. Můžete mi poradit? |  | Gingko Biloba - problém s pěstováním, 28.1.2009 Přátelé, gingko je typickým příkladem rostliny, která se bude v interiéru vždy trápit. Ze své domoviny je jinan zvyklý na poměrně tuhé zimy, proto jeho roční cyklus, ať děláte co děláte, prostě bude probíhat se shozem listů a hibernací. Tak jako jiné... celý příspěvek > |  | vosí hnízda v zemi, 15.10.2008 Přesně tohle jsem udělal a mám pokoj. Předtím jsem neúspěšně zkoušel vřelou vodu nebo zakrytí vchodu. |  | Znáte někdo květinu, které se říká Cincibus?, 27.5.2008 Kamarádka mi psala, že si koupila Cincibus. Hledala jsem ho na netu, ale nenašla, jde asi o nějaký místní název. Co to je Děkuji Dana |  | Clematis na balkon?, 14.4.2008 Minulý rok na podzim jsem si koupila Clemátis a měla jsem ho celou zimu na chodbě, kde bylo asi 4-8°C. Chci ho mít na stálem stanovišti u pergoly. Kdy ho mohu přendat ven. Musím čekat až přejdou zmrzlí? |  |
|  | Čím ozelenit nevzhledné zdi?, 28.2.2007 Sazenicew pěstovat sama nebudu, zakoupím je. S největší pravděpodobností použiji Parthenocissus tricuspidata. Břečťan není vhodné použít vzhledem k orientaci zdi na jih. |  |
 |
|
|
|