Příspěvky uživatele - 48.209

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
4t kovinorez honda?, 21.4.2011
Mám již 2 roky křovinořez Honda UMK 435 E2UEET a jsem nadmíru spokojený.Když jsem ho koupil, měl jsem obavy, zda bude výkonově stačit na hodně zanedbanou zahradu, na silnou režnou trávu se silnými stvoly.Sekal jsem pozvolna trojzubem a kupodivu výkon... celý příspěvek >
Dendrobium nobile - Stromobytec vznešený, 21.12.2010
Tato     orchidejka je  chladnomilná celoročně.Teplota by  neměla překročit 20 C. Vletě se   přihnojuje specialním hnojvem na orchideje na růst. V zimě jednou za 14 dni. po na sazení kvetu pak ... celý příspěvek >
Jak na kuny, 26.7.2009
Mám naprosto stejný problém, "něco" mi pravidelně cupuje rostliny, začalo to oregánem a mateřídouškou, ty to "jen" vyvracelo a sem tam se v nich vyválelo. Pak jsem ale zasadila deset kousků levandule a tu to začalo vysloveně... celý příspěvek >
škůdce na jabloni, 11.3.2009 Obsahuje fotku
Minuly tyden jsem po zime na dvou jablonich objevil neco velmi podobneho (fotky prikladam). Cekam me vikend s motorovou pilou a neco ohne. :( Na podzim jsem se tu snazil resit problem s cernanim viz. Černání větví stromy jsou "oholene" presne v... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika