|
Příspěvky uživatele - 235.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olej Stihl 1l s odměrkou, 22.10.2009 pánové, pánové... trochu jdste odbočili od otázky. nebuďte ve.při
děkuji za jedinou konkrétní odpověď, nedaří se mi, aby při vylévání odměřeného obsahu se mi tam nepřilo ještě něco z větší. |  | Olej Stihl 1l s odměrkou, 22.10.2009 Asi budu za magora, ale mohl by mi někdo vysvětlit používání, respektive dávkování z tohoto kanystříku, tak aby se mi k odměřenému oleji nepřiléval ten z větší nádobky? |  |
|  | Lipnice roční, 24.7.2009 Děkuji za radu, přípravek jsem vyhledal a opravdu by měl nalipnici působit. Bohužel se dá sehnat pouze 5 litrové balení za 2000 kč. Nevíte jestli se dá sehnat někde menší balení? |  | Lipnice roční, 23.7.2009 Letos na jaře jsem založil nový trávník (asi 200m2). Docela jsem se nadřel s přípravou plochy a s výběrem osiva a hnojiva. Nakonec se vše podařilo a tráva začla pěkně růst. Radost trvala jen do té chvíle než se začal objevovat, tehdy mě neznámá,... celý příspěvek > |  |
|
|
|