Příspěvky uživatele - 94.76

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čínský křovinořez, 24.6.2009
3.99 Teorie doplnění struny. Křovinořez otočíme „vzhůru nohama“ takže leží na motoru a říditkách. Demontujeme matku, péro, sundáme víčko a prázdnou cívku na kterou pečlivě namotáme strunu kterou konci zacvaknem do zářezů cívky. Pak na konce strun... celý příspěvek >
Čínský křovinořez, 24.6.2009
Plíšky kterýma vychází struna z hlavy křovinořezu jsou vyndávací (výměnné) proto, že do plíšků se časem od struny vymačká drážka a pokud je nevyměníme, struna začne velmi rychle ničit plast hlavy. Dále by se mělo lépe doplňovat strunu s vyndáním... celý příspěvek >
Krovinorez, 22.6.2009
Nikdo neodpovídá, zkusím to. Aspoň mě není moc jasné jakou radu by sis přál? Záleží co bylo příčinou zadření motoru, za určitých okolností lze zadřít motor během sekundy. Pokud jsou na pístu stopy po špatné směsi, těžko ti někdo uvěří že směs byla v... celý příspěvek >
Sekačka Mc.Culloch, 20.6.2009
Špatná kalkulace! V částce 592,-kč je minimálně 20% co si nechá servis. Takže u dvou zadních kol mu to navýšili zhruba o 500,-kč, což ale není protiprávní.
Sekačka Mc.Culloch, 20.6.2009
Originál zadní kolo na M5553D má objednací číslo 532402935 a stojí z hlavního skladu HQ cena zákazník 592,- bez DPH
Sekačka Mc.Culloch, 11.6.2009
Jestli je to ona, tak tyto kolečka stojí 487 kč bez DPH a dodává je servis Husqvarny a na skladě je má. Pokud servisák nechce tyto součástky objednat, stěžovat si u šéfa.
Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 5.6.2009
Pan HH, tento odkaz už tu byl a kromě reklamy Stihl jsou tam nějaké převody do kterých se ale musí zadat správná data. Například u vibrací 7,5! U Mar. 5,1 je bez antivibrace. Pan Radek B, opět nesmysl s nesprávnou informací. Stroj V28W se vyráběl... celý příspěvek >
Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 4.6.2009
Ve vlákně toho času figuroval pan Radek, vy a já. Takže pokud jste reklamu nevyčítal panu Radkovi (což pochybuji) tak musela být vyčítána mě, nebo se mýlím? Víte tam to od vás zas tak všeobecně nevyznělo. Pane 3.83 píšete: „V případě potřeby vysoce... celý příspěvek >
Pane 3.83 nyní píšete vcelku na úrovni, pokusím se vám odpovědět. Za nestandartní výraz se vám ještě jednou omlouvám. Na článek který jste napsal 2.6. 18.48 jsem ani dnes nenašel krátký a přitom výstižný výraz. To co tam píšete je ve skutečnosti vše... celý příspěvek >
Někde jsem tu četl výraz „odpadní hospodářství“. Myslím si, že to přesně vystihuje směr, kam svět směřuje. Nezní to moc lákavě, ale to znamená, že opravovat se bude méně a méně, protože se to nevyplatí. Časem výrobce nebude servis vůbec zajímat. Ve... celý příspěvek >
Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 3.6.2009
Tentokrát jste tu napsal pěkný nesmysly. Motor už byl takto dokonce podruhé kouslý a prvně zjistím jaký je stav. Rozchodit to musím tak jak tak. Pokud po rozchození se zdá být motor schopný dalšího provozu, proč bych tam něco měnil? Totální blbost... celý příspěvek >
Dal jsem tomu korunu? Nevypisoval jsem podrobně co stem bylo provedeno dál, protože jsem myslel že postup záchrany znáte. Takže, demontoval jsem svíčku, nalil dírou olej, (píst bývá spíš nahoře) a pohyby setrváku tam a zpět se za mravenčí práce... celý příspěvek >
Ano, vaše příspěvky se lepší. Prohlášení o shodě není? (technická data) pro Mar TH 48 DX PRO že by neměli ani výrobci? Zákon existuje?Můžete mi zdělit pod kterým § se skrývá? Nebo je to jenom produkt Stihlu? Více věříte zkušebně než sám sobě, co si... celý příspěvek >
Tak to už bylo lepší co se týče vyjadřování. Jak tak pozoruji, sem tam se loučíte výrazem „s bohem“ kdo s vašim příspěvkem nesouhlasí. Však já píši, že jste neviděl prohlášení o shodě na TH 48 DX PRO a přitom ji kritizujete. Např. Řídítka, horší... celý příspěvek >
Pan host - xxx.xxx.3.83 (?), 2.6.2009 23:19, první odstavec, odečtu li urážky, tak tam vlastně nic nezůstane. Druhý odstavec první a druhá věta 100% souhlas s tím že druhá platí pro všechny stroje. Další věta, vtom právě Japonské motory ukázaly... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika