|
Příspěvky uživatele - 251.48
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pokazil jsem kvas?, 30.7.2009 Děkuji za odpověď, po bouřlivém kvašení to druhý den ustalo a další vše kleslo ke dnu. Výsledek nebyl nijak zvláštní, přesto že jsem cukr nepřidával. Taky se asi raději nechám na dobrou třešňovici pozvat, než se trápit sbíráním. Jinak kvašení jsem... celý příspěvek > |  | Roundap - Roundup, 18.7.2009 Máte pravdu, je tam napsáno, že to je nařaděný spray. Koncentrace však není uvedena. Patrně bude nižší. |  |
|  | Roundap, 17.7.2009 Uhádl jsem, cítím s Váma a dovedu si to živě představit.
Ono to s tou chemii není jednoduché. Na vánoce jsme si koupili v květináči malý stromeček smrčku. Přežil Vánoce, pak jsme jej dali na balkón, taky v pohodě až do března, už i obrážet nové... celý příspěvek > |  | Roundap, 16.7.2009 Musím se zastat pána, který mi ochotně chtěl poradit ne proto, abychom mu vynadali za to, co se mu omylem přihodilo, ale aby ilustroval možné účinky Rundapu. To, když uhynou nechtěně 3 jabloně je dostatečným poučením. Možná, že to nebyla ani jeho... celý příspěvek > |  | Roundap - Roundup, 16.7.2009 Po přečtení příspěvku jsem náhodně na internetu našel první adresu, kde nabízeli všechny tři uvedené přípravky- vybral jsem ceny pro 1 litr:
Roundup 269,- Kč
Dominátor 338,-
TouchDown Quatr 399,-Kč,
Nejsem prodejce, ani jsem zatím nic nekoupil,... celý příspěvek > |  | Roundap, 16.7.2009 Potřením řezné rány náletové dřeviny (cca 2m vysoké) uschne kousek větve nebo jedna větev či celý strom? |  | Roundap, 15.7.2009 Podle toho, co píšete, chystáte se plochu před domem zavést ornicí, na které bude možné něco pěstovat a nechcete zasypávat plevel, aby neprorůstala. Já na Vašem místě bych se asi řídil podle toho, zda se bude jednat o zatravněnou plochu čistě... celý příspěvek > |  | Roundap, 14.7.2009 Když plochu zatravníte a budete pravidelně sekat, máte pokoj od plevelů i bez Rundopu. |  | Pokazil jsem kvas?, 2.7.2009 Jak Vy to pane Vysloužile děláte, že jste schopný na kdejaký nový příspěvek takhle okamžitě reagovat. Odcházíte vůbec od počítače? Buďto máte strašně hodnou manželku anebo jste vdovec.
Vzpomínal... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|