|
Příspěvky uživatele - 235.12
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prořezávání borovic, 13.1.2009 Jak tvrdé je dřevo borovice(asi b.černá)? Ptám se proto, že bych sama potřebovala odstranit pár větví(asi do 10cm prům.) aby se prosvětlilo. Bohužel neumím s mortorovou pilou a zkusila bych to ručně - jsem ale jen slabá žena :) A větve jsou ve... celý příspěvek > |  | Jednoosý traktor - fréza TJ 6,5, 17.12.2008 Zdravím Vás, zrovna dělám údržbu brzd, při které jsem zjistil, že mám od oleje prostor kotoučů a obložení, takže asi mám špatná gufera, zatím to řešit nebudu, až podle toho v jakém to bude rozsahu. Proč ale píšu, chci se zeptat zda má někdo již... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za strom, 11.12.2008 Je to Pawlovnia. Hodně vzrostlý strom je vysazen i v zámeckém parku v Lednici. U toho skleníku.
Peťa |  | Nahořklé maso z nové udírny - guma, těsnění, 4.12.2008 Nerad se mýlím, ale v Prubanu (pružný obvaz) je pryž. |  | Partner P 200 107 HRB nebo Partner 135 92 HRB, 23.10.2008 Dobrý den, zajímal by mě názor jaký traktorek koupit na udržování travního porostu zahrady o rozloze cca 4500 m. Uvažuji o PARTNER P 200 107 HRB nebo Partner 135 92 HRB? |  | Krtek je, 22.10.2008 Přípravek KRTEX v současné době již v obchodě nenejdete. Je s podivem, že některé renomované prodejny, např. "Semena-Vaněk" v Praze tento výrobek stále inzerují, ale na skladě již není, údajně z důvodu ukončení výrobní licence. Zkusil jsem tento... celý příspěvek > |  | Názor na zahradní traktory - dotaz, 21.10.2008 děkuji za radu, tento traktůrek bych měl na sečení zahrady pouze, jinak vlastním dva velké traktory zn. NewHolland s veškerým nářadím. |  | Názor na zahradní traktory - dotaz, 21.10.2008 Dobrý den, chtěl jsem jenom zjistit názor na koupi zahradního traktoru. Mám pozemek o rozloze asi 5000 m a uvažuji o zahradním traktorku Husqarna CT 151 , CTH 171 nebo PARTNER a v poslední řadě zn. MTD. Může mi někdo v tomto... celý příspěvek > |  | Jednoosý traktor - fréza TJ 6,5, 6.10.2008 Mě spojka jde pěkně zlehka, měl jsem naloženou plnou káru dřeva a jelo to dobře, ale z lesa ke mě je to z kopce. Co jsem se bavil, tak to prý v pohodě utáhne 1,5 - 2 m3 dřeva, já ji však šetřím, raději pojedu 2x ať déle vydrží. |  | Jednoosý traktor - fréza TJ 6,5, 19.9.2008 Vlastním frézu TJ 6,5. Teprve začínám s jejím používáním, mám ji krátce, tak bych rád získal zkušenosti o jejím používání od jiných majitelů. Jestli někdo zkušenosti má a to jaké-koli, tak se ozvěte, děkuji. Luboš. |  |
|  | tipy na levné řešení jezírka, 9.9.2008 Část textu byla smazána neznámým pachatelem, byl tam odkaz na zdroj kačírku za 30 Kč/ 100 kg v Chrasti u Chrudimi, nechápu komu to mohlo vadit. |  | tipy na levné řešení jezírka, 8.9.2008 Dobrý den, úspora je možná na geotextilii, v pohodě můžete použít např. staré koberce. Fólii jsem koupil v Baumaxu za 55 Kč/m2 0,6 mm v 6 metrové šíři, ale mají i 8 metrů šíři a 1 mm tloušťku, pokud Vám to stačí nemusíte nic svařovat, jen si koupíte... celý příspěvek > |  | Jílové jezírko, 5.9.2008 Neumím si představit, že by se vám jílové jezírko při koupání nekalilo a koupat se v zakalené vodě není nic moc. Osobně bych volil fólii je na mnoho let a vyplatí se Vám zainvestovat. |  | Přírodní jezírko s přítokem a odtokem, 2.9.2008 Máte štěstí na úžasný přítok vody, to by utáhlo i několikahektarový rybník! Složení dna proti řasám vám neporadím, ale rašelina určitě proti řasám pomáhá. |  | Zahradní jezírko, 19.8.2008 Pátek a sobota vydatně propršela, že nyní přitéká 400 litrů vody za hodinu, paráda. |  |
 |
|
|
|