|
Příspěvky uživatele - 79.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka na nerovný terén a vysokou trávu, 22.7.2009 Díky všem za rady. Pozemek jsem posekal kosou (večer jsem pak byl na masáži zad), dále budu postupovat podle návodu hosta - xxx.xxx.118.24. |  | Sekačka na nerovný terén a vysokou trávu, 12.7.2009 Pozemek je na okraji satelitu u Prahy. Spásání zvířaty je tedy nereálné. Svah je opravdu jen mírný. Sousedé normálně sekají rotačními sekačkami. U mne se ale v některých částech pozemku tráva nesekala tři roky. V budoucnu budu trávu sekat tak třikrát... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačka na nerovný terén a vysokou trávu, 9.7.2009 Mám neudržovanou zahradu 1100 m², poměrně daleko od bydliště, velmi mírný svah, nerovnosti, kameny. Zatím ji moc neužívám, trávu téměř nesekám. Obec chce začít dávat za nesekaný trávník pokuty. Rád bych koupil spolehlivou sekačku,... celý příspěvek > |  |
|
|
|