|
Husqvarna CTH 126 poraďte, 4.5.2012 Nezjištoval někdo cenu nahradních dilu v zahraniči.
Polsko, Německo??? |
 |
Zahradní traktor Husqvarna CT126, 1.5.2012 Da se dokoupit ten levy kryt sekaciho bubny, aby se to dalo použit s bočnim vyhozem??? |
 |
|
 |
Zahradní traktor Husqvarna CT126, 1.10.2011 Ucpavani travy ve vyhozu???Za tento rok 3 x ohly nuž.Ještě že jsem přišel na to jak ho vyrovnat.Nechapu proč spodek sekaciho bubnu nema limec i dovnitř aby se nuž nemohl zaseknout do hliny.Proč tam nejsou 2 klinaky..1 na sečeni a jeden na... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor Husqvarna CT126, 28.9.2011 Take bych měl zajem |
 |
Zahradní traktor Husqvarna CT126, 13.8.2011 Když jsem kupoval nahradní dil k tomuto modelu, tak ho prodavačka hledala v PC.Vypadalo to jako PDF a byl tam do štoubečku nakres rozebrane převodovky, motoru a všeho ostatního.Byl tam i podrobny nakres elektroinstalace.Hučel jsem do ní s fleškou v... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor Husqvarna CT126, 12.8.2011 U tohoto traktoru, v mezeře kde je řazení rychlosti je v poloze zpatečky čidlo, ktere vypne motor při zařazení zpatečky když je zaple sečení.Nechapu proč, nezkoušel ho někdo odpojit, muže se něco stat když ho demontuji. |
 |
Trakturek na sekani, 4.6.2011 Zdravím.
Rozhodl jsem se koupit nějaký levnější traktůrek na sekáni zahrady.
Rozhodují se mezi.
MTD MasterCut 76 a Partner P 11577 RB
Oba se daji sehnat do 35 000 kč
Vim že za malo peněz, malo muziky ale bohužel vic se nenajde.
Má... celý příspěvek > |
 |
Co to může být?, 6.8.2010 ...a co takhle olše?Má podobné listy. |
 |
Co to může být?, 6.8.2010  Prosím o radu co je toto za stromek? Našli jsme ho v lese a líbil by se nám jako bonsai.Tak se ptám, jestli je vhodný na tvarování... Díky |
 |
Dolmar-Sachs 100 - volnoběh, 26.12.2009 zdravím ta moje co jsem dostál mi nechce ani škytnout potřeboval bych vědet kolik je otáček na seřizovácích šroubech. Někdo to už rozladil a ja nemohu nikde nalézt návod. předem děkuji Standa |
 |
|
 |
Citroník - zalévání, 8.7.2009 ja zalívám podle toho jak si vzpomenu... a musím říct že se jim dalří dobře... světla sice nemají moc ale podle mě se jim daří dobře... mají velké listy a už sou celkem vysoké... jeden má 30cm a druhý 22cm... |
 |
Broušení kosy, 5.7.2009 Dobrý den, dovolím si připojit se. Přečetl jsem si všechny příspěvky a konstatuji, že je v nich pravda i zkušenost a jsou i dnes přínosné. Přestože jsme bydleli na předměstí otec mě v mládí učil kosu naklepávat a jeho rady používám dodnes.... celý příspěvek > |
 |
Jahoda Giganta, 30.5.2009 Připojuji se k panu liborovi.jsou to darebáci, jahody vypadaly, že se ani neujmou, natož,že by měly rodit a to do 2 metrů výšky, nejmín.:-)...peníze nemám, ani zboží..dělají mrtvého brouka... Nekupujte!!! Jedná se o firmu z Krnova.s pozdravem elka |
 |