Příspěvky uživatele - 43.33

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
S plechovou stěnou, nebo nafukovacím kruhem?, 5.7.2009
Bylo myšleno náročnejší užívání dětmi ve větším počtu, nikoli seniorem na lehátku s románem v klíně... a běžnou trvanlivost -plasty vůči slunečnímu záření a koroze plechu... ;-).
:-D
Dobrý den Řešíme výběr nadzemního bazénu. Má někdo zkušenost s oběma typy? Máme kočku, takže se spíše přikláníme k plechové stěně (Orlando), ale údajně je plechová stěna příliš tenká a lehce se deformuje. Máme předpoklad, že bude užíván dětmi z 1/2... celý příspěvek >
Výběr mot. sekačky s pojezdem, 3.7.2008
Tak jsem prvně sekl s R 145 SV, ale tak špinavý při sečení jsem ještě nebyl :-)). Sekačka má velký sací výkon -to jsem ještě neviděl -zem je uplně suchá a trávu máme místy docela řídkou, tak to bralo ze země všechen prach. První dojmy jsou super.... celý příspěvek >
Výběr mot. sekačky s pojezdem, 4.6.2008
Děkuji za reakce. K 145SV -nezachytává se mezi plasty a skelet nadměrně binec? -jde to snadno vyčistit? - je tam přípojka na hadici kvůli čistění -používáte to, funguje to dobře? Ten princip variátoru mě potěšil, v prodejně HQ jsem se ptal, ale buď... celý příspěvek >
Výběr mot. sekačky s pojezdem, 3.6.2008
Nemůžu se rozhodnout kterou. Nejblíž servis má Husqvarna, ale mám obavy z kombinace kov a plast, aby se do mezer nedostával binec a posléze rez... Taky ten tunel aby se nepřicpával. Mulčování pro nás není nutnost i dyž je to plus. Hecht láká... celý příspěvek >
Sběrný koš, 28.5.2008
Plátěný vs. plastový??? Jaká je životnost plátěného? Děkuji A.Z
sekačka ABG 480, 9.5.2008
Nenarážím na žádmý příspěvek -jenom moje zkušenost s firmou Vari: koupil jsem sekačku s motorem Tecumseh 3.5hp, který se tu už probíral a po 3 letech byl kaput. Servis jsem dodržoval. V "autorizovaném servisu" kde jsem ji kupoval se na závadu ani... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika