Příspěvky uživatele - 205.156

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozmnožování ruží, 4.7.2009
Ano a ano. Zkusit se má přece všechno  Množení hřížením je možné a zejména pnoucí (liánovité ramblery) tak koření ochotně.  V podstatě jste limitována pouze tím, aby šlo výhon bez úhony ohnout k zemi. Poté postupujte jako při jakémkoli... celý příspěvek >
Růže New Dawn, 4.7.2009
Souhlasím, Eva má naprostou pravdu. New Dawn bez opory je rozvalené křoví, pro Váš záměr s živým plotem naprosto nevyhovující.
Nahéma, 4.7.2009
Bordure Rose - ta bílorůžová - se mi jeví jako docela odolná růže. Mám jí nejméně 4 roky na stromku a letos dokonce přežila zimu "nastojato" zcela bez zakrytí (letos mi to nevyšlo).  Nic se jí nestalo. Její nevýhodou je, že po prvním... celý příspěvek >
Nahéma, 4.7.2009
Teda Danny, vy jste fakt třída. Je to Paul´s Himalayan Musk, fotka je "fikaná" jen proto, že se do foťáku celý odnikud nevešel . A to mám ještě asi o 5 metrů dál Kiftsgate  .  Asi dopadnu jak v pohádce o té... celý příspěvek >
Růže do předzahrádky, 4.7.2009 Obsahuje fotku
Zdravím všechny, fotky jsou opravdu z Hradce Králové ze dne otevřených dveří. Byly čerstvé a tak jsem udělala ilustrační výřezy. Zpětně jsem dokázala podle zápisků identifikovat růže s odhalenou identitou (tj. růže oceněné v dané kategorii): 5.... celý příspěvek >
Růže do předzahrádky, 4.7.2009
Zdravím hoste 143.205, zřejmě jsme si nerozuměli. Nákup podle katalogu nezavrhuji, jen myslím, že rozhodovat se pouze a jen podle katalogu je nesprávné. Existují dobré, ale také velmi špatné a zavádějící katalogy (například výborný katalog D. Austina... celý příspěvek >
Záchrana / obnova starých růží, 4.7.2009
ZMLAZENÍ a ŘEZ: Před zimou růže pokud možno neřežte, řeznými ranami vstupuje infekce i mráz. Někdo si ulehčuje práci a růže tzv. uklidí hlubokým seřezáním, těm to však rozhodně neprospívá. Zmiňujete jarní a zimní řez, je to totéž! V teplých... celý příspěvek >
Záchrana / obnova starých růží, 4.7.2009
Dobrý den Kláro, téma obnovy zanedbaných růží je velmi obsáhlé a vydalo by na příručku. Zmíním jen to nejpodstatnější a rozdělím pro lepší přehlednost příspěvek do dvou částí. To, že růže nikdo neplel a nezaléval až tak moc nevadilo. S tím, že... celý příspěvek >
Mohu nyní sadit růže?, 4.7.2009
Jardo, nehýbejte s nimi.  Růže s balem je růže v kontejneru, s řádně prorostlým balem, kde se při vyklepnutí a vložení do země "nehne ani s kořínkem". I taková růže však může mít při letním přesunutí z kontejneru do země... celý příspěvek >
Stříhání starších pnoucích růží, 3.4.2009
Tezko rict,.  ale pravdepodobne strihem. Jedu za svymi ruzemi a pospícham.Tak zdravím a nashledanou za par dni. P.s.zkuste anglickou Molineux a Queen of Sweden jsou nizsi pod 1metr také nizky kerovity vzrust maji Charity, Mary... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika