|
Příspěvky uživatele - 7.87
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Doporučte sekačku na cca 300m2, 14.12.2011 No, osobne bych vic veril plechu. Odleti-li sutr, udela do plechu dulek. A plast? Sutr se bud odrazi nebo plast praskne. A lepte plast... |  | Dakr FD-3, 30.5.2011 Tak jsem cetl tuto diskuzi a okukoval dakr FD-3...pak jsem ho koupil... privezli domu predvedli... jednani paradni... koupil jsem dvoububen+obracak+sedacka... dojmy po sekani asi dvou hektaru.
Louka po po velke vode samy klacek a sem tam sutr a... celý příspěvek > |  |
|  | Jak vyhubit komáry v sudech na zalévání, 20.5.2011 Stačí pár kapek Sava (na pitnou vodu). Rostlinám to nevadí, ve vodě z vodárny je toho mnohdy více. |  | Anturie a zelené květy, 11.11.2009 Mám anturii a vždy před Vánoci mi chce vykvést, stopka vyleze tak do poloviny a květ zůstane nerozvinutý v krčku květiny a ulomí se. Stalo se mi to několikrát, nevíte někdo prosím v čem by mohl být problém??!! Děkuji |  | Orchidea Phalaenopsis z medistému, 31.7.2009 Što takóje: medistém či dedistém? |  | Kosa, 4.7.2009 Mistři v naklepávání, které jsem znal, jsou už dneska většinou mrtví, ale pokud se pamatuji, pokládali kosu na babku stejnou stranou, kterou klouže po zemi. Já to tak dělám stejně.
Řekl bych, že hlavní věc je výsledek - tím je ztenčené ostří,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|