|
Příspěvky uživatele - 174.65
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vrtací a sekací kladivo, 7.7.2009 Hezký Pedro. Je to tak ošklivý, že nepochybuji o tom, že to opravdu funguje :-). Vyzkouším. |  | Kosa, 6.7.2009 164.192. Nezáleží jen na výšce, ale i na postoji, a také na kose, pod jakým úhlem má vytočený úchyt. Díval jsem se na kosy po mých předcích, i po předchozích majitelích našeho stavení, a skoro všechny kosy mají více či méně seříznuté kosiště. |  |
|  | Kosa, 3.7.2009 Pro 168.12: Záleží jak je člověk vysoký. Já měřím přes 190 cm, a pokud kosiště neseříznu tak už je kosa nahoru vytočená moc. |  | Aditiva do mazacích olejů, 30.6.2009 Přípravky, které umí navrátit pružnost těsněním (v motoru i v převodovce), vyrábí i výrobci motorových olejů, a povětšinou neobsahují nic destruktivního či nežádoucího. U přípravků snižující tření převodových soukolí však může u některých... celý příspěvek > |  | Detský domček, 29.6.2009 Viz článek Zahradní domek pro dítě A.W. |  | Honda GCV - DOV, 23.6.2009 Teplota na prvním kroužku vodou chlazeného spalovacího motoru je až 250 °C. MMCH vojenská Praga V3S - chlazená vzduchem, pracující v extrémních podmínkách, měla doporučený olej M6 AD, později byl armádou používán M7 ADS III 15W-40. Avšak pravda je,... celý příspěvek > |  | Aditiva do mazacích olejů, 15.6.2009 Duralube, motor-up, pro-long, jsou na bázi chlorovaných parafinů, a jejich prodej byl v USA zakázán. Výrobce Slick 50, tj. Blue coral, byl v USA potrestán za použití teflonu, a byla mu prokázána nefunkčnost přípravku. Více si můžete najít na... celý příspěvek > |  | Aditiva do mazacích olejů, 15.6.2009 Ano, existují. Všechny firmy, které dodatečné přísady vyrábí, se zažehnávají objektivními měřeními :-). Dle mého skromného by nezávislý dlouhodobý test byl drahý jako čert. Když jsem viděl, jak složité, drahé a zdlouhavé je testovat jeden motorový... celý příspěvek > |  | Rotační sekačka, 14.6.2009 Dvoutakty pro vari dělal jikov vždy, vari motory nevyrábí, ani nevyráběli. |  | Křovinořez Garden King - Tv products, 12.6.2009 2 Martin. Bez ohledu na kvalitu či "kvalitu" výrobku bych takto nevolil z důvodu neserioznosti tohoto prodejce. Zboží vám možná jednou dvakrát vymění, ale možnost vrácení peněz, servisování či případné opravy se zřejmě nedočkáte. Slušně řečeno, nemám... celý příspěvek > |  |
|  | Jikov nebo Alko, 31.5.2009 Z těchto dvou bych vybral Jikov. Má silnější motor, takže si s vyšší trávou poradí lépe. Nicméně v době, kdy tráva roste rychle, tj. střídání deštivých s slunečných dnů, měsíc nesečenou trávu neposbíráte do koše žádnou sekačkou. |  | BDR 700, 31.5.2009 Strniště. |  | BDR 700, 31.5.2009 Pokud nebudete sekat "proti srsti," tj. pokud budou stébla ohnutá od vás nebo bokem ve směru sečení, tak bude sekat dobře. Pokud budou ohnuta k vám, bude to horší, ale dokud udržíte bubny pod travou, bude sekat také, akorát zůstane delší stéblo. |  | Partner 738, 27.5.2009 Jasně, HQ jsou plasťáky, zatímco partner mají titanový monoblok. |  | Křovinořez Hecht Kendo - po cca 15 min chcípne a nejde nastartovat, 24.5.2009 Když jsem přebíral sekačku vari od předchozího majitele, byla tato mazána mogulem TSF v poměru 1:40 asi 12 let, možná déle. Když jsem ji po 15 letech rozebral, bylo vytažené ojniční oko, ložiska měla minimální vůli a gufera neměla břit. Ale válec byl... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|