|
Příspěvky uživatele - 174.65
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nikasil u dvoutaktu, 24.1.2010 Pro Prikryl V. a ostatní.
Nevím, zda jsme se pochopili. Samozřejmě, že to není běžná spotřeba, a pokud motor spotřebuje 1l oleje/1000 km, tak se blíží zenitu, ale minimálně výrobci jako toyota, renault, tuším i hyundai a kia (mohu zjistit přesně) se... celý příspěvek > |  | Nikasil u dvoutaktu, 21.1.2010 Zámky mají i čtyřtakty (aspoň všechny co jsem viděl), i na stíracích koužcích, a to z toho důvodu, že jinak mají kroužky tendenci posunout se spoji k sobě a komprese by tím poklesla. |  |
|  | Nikasil u dvoutaktu, 21.1.2010 PS : verim ze ten litr oleje na 1000 km je jen preklep.
Bohužel tento překlep se dnes vyskytuje u velké části automobilů. |  | Nikasil u dvoutaktu, 21.1.2010 Je řeč o Tecumseh a B&S.
F.O.
Nikoliv, reagoval jsem na tuto vaši poznámku: Ocelovou vložkou jsou vybavovány pouze motory pro profi užití ale ne v běžných sekačkových motorech.
F.O. |  | Aký motor?, 20.1.2010 Oba motory jsou velmi kvalitní s dobrou dostupností náhradních dílů. Je vcelku jedno, který vyberete, vedle nešlápnete ani s jedním. |  | Motor sekacka, 19.1.2010 Obávám se, že na tuto otázku neexistuje odpověď, kterou byste slyšel rád. Osobně bych si koupil novou sekačku, dražší, s nějakým osvědčeným silnějším motorem, který nebude sekat na stropu svého výkonu. |  | Motor sekacka, 19.1.2010 Je nový, je krásný, ale kdo a čím vám ho opraví?
Měl jsem před rokem stejný nápad jako vy, ale chtěl jsem ho koupit v kamenném obchodě, kde mi jej nedoporučili s tím, že poruchovost v záruční lhůtě byla 100%. Jedná se o firmu ROB, která tyto... celý příspěvek > |  | Nikasil u dvoutaktu, 19.1.2010 Nicasil nanesený v neznámé kvalitě a tloušťce nebo tvrdochrom dtto. |  | Kalové čerpadlo, 10.1.2010 Třeba AL-KO twin combi. A.W. |  | Dolmar PS 500 vs. Castor CP 522, 6.1.2010 Já netvrdím, že chybí kvalita, ale že vyrábějí v požadované kvalitě, což je rozdíl.
GGP vlastní např. stigu, ale jejich motorové pily, tj. i castor a alpina nevyvíjela ani jedna z uvedených firem. Tyto jsou nebo aspoň v nedávné době byly licenční... celý příspěvek > |  |
|  | Kladivo Fiskars 5Kg, 11.12.2009 Kolika sekerami fiskars jste něco štípal? Které jsou ty lepší? |  | Motorová píla zn. Timbertech, 28.11.2009 Oulegon, krásná retro klasika, která přeřízne špalek hned napotřetí. A.W. |  | Čím čistit karburátor?, 14.11.2009 Za 33 eur lze koupit celou ultrazvukovou čističku. A.W. |  | Mazání lišty řetězové pily, 8.11.2009 Je velký rozdíl vylít olej na jedno místo a "rozprášit" jej v jemné mlze po velkém prostoru (les). Jemnou mlhu oleje na velké ploše řasy a půdní bakterie bez obtíží rozloží. Samozřejmě doma, kde se řeže na jednom místě, je lepší řezat nad... celý příspěvek > |  | Spätný náraz, 6.10.2009 Brzda při zpětném vrhu funguje bez ironie skvěle. V lese vidám floutky, kteří odvětvují tak, že mají strom u levé nohy, takže ruka je vychýlena mimo brzdu, stojí nad kmenem obkročmo nebo mají levou ruku na držadle příliš posunutou vlevo - opět mimo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|