|
Příspěvky uživatele - 169.89
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uhlikovy pistni krouzek?, 10.10.2009 vzpomene si nekdo jeste na Trabanta? tam se daval pist potazeny molykou. A molyyku si lide moc casto pletou s grafitem... tedy kdyz se to dava na pisty- dava se to aj na strely do kulovnic, proc by to nemohlo byt na krouzku? |  | Jak na kuny, 4.10.2009 Na chalupe jsem mel stejny problem, na netu jsem koupil plasic od firmy z Kunovic (tak asi vedi co vyrabeji) slo o 12V verzi do auta, propojil jsem s olovenym akumulatorem- bezudrzbova verze treba pro zabezpecovaci stanice a hele- ono se to zviratko... celý příspěvek > |  |
|  | Plevel pred zimou, 3.10.2009 Myslite, ze ma cenu pouzivat Bofix a Roudup jeste ted, pred zimou? Nebo se radeji nachystat na jarni aplikaci? |  | Poměr oleje do benzínu, 4.9.2009 zkusim zopakovat a zjednodusit jiz napsane: u dvojdobeho motoru se tvori film oleje v tom okamziku, kdy kapicky smesi vytvorene v karburatoru padnou na teply povrch karteru a soucastek v nem se pohybujicich. Benzin se odpari, olej zustane. Z... celý příspěvek > |  | Jakou zavadu muze zpusobit nadmerne mnozstvi oleje v motoru?, 11.7.2009 prehrivani, vetsi spotreba, spalovani oleje co v mlze vnikne do sani... |  | Kombinace vibrační čerpadlo - tlakový spínač, 4.7.2009 predne nutno pripomenout, ze studnari zavrhuji vibracni cerpadla do vrtanych studni. Vibrace uvolnuji pisek a tak se postupne zaviraji cesty, kterymi voda proudi. To ponoreni do 5m hloubky souvisi s vytlacnou vyskou. Pri hlubsim ponoreni a poklesu... celý příspěvek > |  | Kosa, 4.7.2009 dekuji za radu, bude to boj, protoze jako levak mam vse naruby. |  | Kosa, 3.7.2009 tak jsem se probral diskusi, koupil babku i ten forichtung na naklepavani. Ale nikde jsem se nedocetl, jestli naklepavani zacit u spicky a nebo u toho sirokeho konce. Kdo poradi? |  | Výběr kvalitní travní směsi, 3.6.2009 Dobry den, dovolte moji osobni zkusenost. Potreboval jsem doset travnik tam, kde zcasti radil mraz, roundap a take zahradni technika v mistech zanedbanych. Protoze lokalita je sucha, na piscite pude a neplanuji vyrazne zalevani, poradil mi technik z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|