|
Příspěvky uživatele - 169.89
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Drcení kostí pro slepice, 30.5.2013 máte někdo prosím nápad, jak nadrtit kosti pro slepičky? Zatím to dělám paličkou na kusu betonu, ale je to dřina. Zkusil jsem jednu kost do kladívkového šrotovníku a bál jsem se, že mi to rozbije pusu, šrotovník i stodolu. Máte něco vyzkoušené? Co... celý příspěvek > |  | Jak správně nasadit kosu, 3.2.2013 Už klepete kosu na sezonu? já se dnes snažil.. |  |
|  | Olej, 3.2.2013 jestli jde o dvoudobe motory, proč by ne? jen pozor na náš M2T, který má nižší specifikaci, zjednodušeně hůř maže ve vysokých otáčkách. Do Terry je dobrý dost, ale do pil a kos s otáčkami tak nějak kolem 10tis. se nehodí. Teď vzbudím bojovné reakce:... celý příspěvek > |  | Střílení do výfuku, 11.1.2013 když nevím, poradím se jinde..třeba dnes můžeme s Googlem. Ale důležitější je, proč se změnilo složení směsi. Porucha těsnění sací nebo výfukové příruby? Povolené šrouby? Teď už je zbytečné se snažit, bylo sděleno že není komprese, tedy rozborka... celý příspěvek > |  | Sekačka - po zahřátí kolísají otáčky, 27.7.2012 bílá elektroda napovídá o vyšší teplotě spalovacíjo prostoru. ve spojení s nízkým výkonem bych nejprve myslel na chudou směs, která hoří pomalu. šel bych po benzínu, zda není někde smítko, voda, a podobné nečistoty.Víčko od nádrže.. A než to uděláte,... celý příspěvek > |  | Sekačka - po zahřátí kolísají otáčky, 27.7.2012 a svíčka, kterou vyndáváte po tech 10 minutách chodu, je čistá? nebo je nějaká mastná? Tyhle motory běhaly do úpadu, jenže bez vzduchového filtru nejedou. S ucpaným vzduchovým filtrem taky nejedou. Bez oleje se zadřou a s moc olejem kuckají a... celý příspěvek > |  | Slepice a zrní, 11.7.2012 ještě jeden dotaz: dáváte jen pšenici nebo taky jiné obilí? a dáváte zrno a nebo šrot? Otočený dotaz: má nějaké výhody, když se slepicím pšenice našrotuje? |  | 4x4 u zahradních traktorů, 28.5.2012 ano, děkuji za uvedení mého příspěvku na správnou míru. Popletl jsem malotraktor a zahradní traktor..Jirka, i když z jiného počítadla(51.27 (?), 28.5.2012 6:01). A děkuji za toleranci.. |  | Převoz divočáka, 21.5.2012 Já si koupil sele kolem 30kg na opekani. vezl ho domů v pytli v kombiku se sklopenymi zadními sedačkami. Uprostřed cesty se uzel na pytli rozvázal, na křižovatce jsme se přetahovali o řadící páku a nakonec sele zapadlo do prostoru nohou pro... celý příspěvek > |  | Zemní vruty pro kotvení plotů, 16.5.2012 Funguje to! sice mi prodali jeden vrut za 825 korun, ale Panbuh zaplať, nemusel jsem kopat díru a betonovat sloupek... vyplatilo se to. A na malé stavby? chlivek pro ovce mi stojí na zatloukacích patkách z Hornbachu, 110 za jednu (musel jsem projít... celý příspěvek > |  |
|  | Výběr masa na steak, 16.5.2012 Promiňte mi upřímnost, ale o jakou tragédii jde? Co si koupíte, je vaše věc, pokud chodí hospodyňky nakupovat k Zemanovi do Penny- tak s prominutím ať jedí v rodině šunt, hlavně že je to levné a je toho hodně.. Vždyť je každého svobodná... celý příspěvek > |  | Trkající beran, 6.5.2012 mám ročního berana Berišona. Původní majitelka jej vychovala na dudák, on je sice hodný, ale zkouší trkat a docela to bolí. Taky podebere ohradníkovou síť a vyvede celé stádečko na procházku zahradou. Dá se trkání odnaučit? Pokud ne, budou... celý příspěvek > |  | Jak vyhubit ocůn z pastvin?, 29.4.2012 já bych to neřešil. řadě zvířat nevadí a v případě nutnosti se může hodit i pro manžela... Mám jich taky z podzima nakvetlo, ale zorat a znovu sít? to ne... |  | Destilační přístroj, 29.1.2012 je otázkou, co žloutnutí způsobuje. Sírany či siřičitany to být nemusí.Zvažte, jaký máte chladič a kolik toho destilujete najednou? aby se nejednalo jen o uvolněnou měděnku z chladiče nebo železo z vody na ředění.. Jinak, co byste chtěl,... celý příspěvek > |  | Co do petrolejové lampy, 14.12.2011 zkuste vyměnit knot. při dlouhím používání "přestává sát"...s olejem to lepší nebude.ten je ještě hustší než petrolej, ale zase nesmrdí... |  |
 |
|
|
|