|
Příspěvky uživatele - 43.97
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zkušenosti s rostlinami na dobírku, 28.5.2010 Mám podobnou zkušenost s N.o.s. |  | Přezimování canny, 31.3.2010 Dobrý den, poradte mi, prosím:
Je možné, aby na SM okr. Karviná přezimovala canna venku, když ji hodně zamulčuji a přikryjí?
Děkuji za Vaše příspěvky, hana |  |
|  | Miscanthus - vzdálenosti při sázení?, 22.9.2009 Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu, nevím jak mám pěstovat okrasné trávy, konkrétně miscanthus.Každý říká, že se tráva rozroste, jaké bych měla mít rozestupy mezi sazeničkami?Ostatní trvalky dávám na folii a zamulčuju nebo zakamínkuju, tady asi... celý příspěvek > |  | Neopadavá lonicera, 17.9.2009 Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu, chci popnout pletivový plot neopadavou kvetoucí popínavkou, líbila by se mi lonicera, ale nevím, která je stálezelená, vzhledem k tomu, že plot je ze 3 stran, jsou tam všechny možné sluneční expozice, bude... celý příspěvek > |  | Protiproud - jaké máte zkušenosti?, 24.7.2009 Děkuji moc za Vaš odpovědi, hana |  | Protiproud - jaké máte zkušenosti?, 8.7.2009 Jojo, myslíme toho samého, měl radši zůstat v Praze, tam na mně působil jako " hodný " strejda :-) |  | Protiproud - jaké máte zkušenosti?, 6.7.2009 Dobrý den,
děkuji moc za příspěvky, resumé: stačí malý bazén pro děcka, pro dospěláky jen na zchlazení, penízky /za velký bazen a inteligentní protiproud -min 20 m aby se člověk neutočíl /je lépe investovat na dovolenou u moře/když už ten... celý příspěvek > |  | Protiproud - jaké máte zkušenosti?, 2.7.2009 Dobrý den,
zvažujeme koupi bazénu, nic velkého, proto využití ke kondičnímu plavání nepřipadá v úvahu, máte někdo zkušenost s protiproudem, myslím ty v cenové relaci do 20 000 Kč, má smysl si je pořizovat ke kondičnímu plavání? Slyšela jsem, že se... celý příspěvek > |  | Co je to za strom, 3.6.2009  Dobrý den, prosím poradte, co je to za strom na obrázku vpravo? modřín japonský?? děkuji, hana |  | Polostín?, 2.6.2009 Dobrý den,
mám dilema, jak mám nazvat prostor, který je do cca 16.hod osluněn a pak již ve stínu? JAký typ rostlin z hlediska slunečního svitu tam sázet - stinné, slunné, nebo žeby polostá¨ín, ten si ale představuji jako prosvitávání slunečních... celý příspěvek > |  |
|  | Bambus?, 1.6.2009 Dobrý den, děkuji za radu, h. |  | Bambus?, 31.5.2009  Dobrý den, poradte mi prosím, jak se jmenuje přesně tato rostlina vpravo,nejspíš nějaký bambus,že,máte někdo něco podobného, jak dosáhnu, aby se tak krásně rozrostl, mám zkušenosti jen s tím jedním výhonkem nahoře zakončeným spirálou, který se... celý příspěvek > |  | Přísavník na plotě, 31.5.2009 Dobrý den, prosím o radu. Chci nechat popnout pletivový plot přísavníkem, v jakých vzdálenostech od sebe mám vysadit jednotlivé rostlinky přísavníku, děkují za Vaše odpovědi, hana |  | Založení živého plotu, 27.5.2009 Dobrý den,
chystám se založit živý plot z habru, chtěla bych se zeptat, zda má smysl podkládat kolem sazenic tkanou textilii s nasledným obsypáním mulčem? Sazenice živého plotu chci umístit v cca 1 metrové vzdálenosti od pletivového plotu, abych se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|