Příspěvky uživatele - 166.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování hortenzie, 1.7.2009
Já bych to nedělala.již několik let mám 4 hortenzie, různé barvy-no nádhera, jsou pod košatým stromem, kde je polostín a opakovaně, rok co rok kvetou. Myslím si, že na jižní straně u domu je upečete...
Jakou máte filtraci a objem vody?, 22.8.2008
Pokud máte do jezírka přirozený potok i s odtokem tak v podstatě nepotřebujte nějak zvláštně silnou filtraci. Mohu doporučit pana Veselého z Ústí nad Labem určitě bude v katalogu firem na seznamu nechci mu dělat reklamu ale je to velmi ochotný člověk... celý příspěvek >
Jezírko bez el. proudu, 17.8.2008
Co se týče dešťové vody to bych nedělal sice vodu promíchá ale tato voda je hodně biologicky aktivní a takl když nebude chvíli pršet tak budete mít jezírko špinavé. Oase má řadu solar a ta je určena právě pro Vás sám jí mám na zahradě a jsem... celý příspěvek >
Rychle rostoucí druhy živého plotu, 20.7.2008
Dobrý den chtěla jsem se zeptat proč tůje rezavěj?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika