|
Příspěvky uživatele - 226.13
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kultivator MS 07 IN, 9.2.2009 Dobrý den. Můj švagr ho má, takže ho znám ale mě osobně moc nenadchnul. Ta konstrukce s těmi řemenovými převody a vůbec celkové provedení je takové "laciné". Doporučuji se podívat na Agzat, Robot, Vari pokud něco lacinějšího tak... celý příspěvek > |  | Palivová přísada do benzínu, 27.1.2009 Mám mot.pilu Husqvarna už od roku 1987, řežu s ní sice příležitostně/4-10x za rok/,ale těch kubíků už by bylo požehnaně. Protože jsem ale netušil jak strašně rychle se kazí benzín, tak vždy nechávám v nádrži alespoň půlku. Když jdu řezat, párkrát... celý příspěvek > |  |
|  | Dakr Panter FD-2, 20.1.2009 Prosba o radu. Máte někdo prosím zkušenost s tímhle strojem /Dakr PanterFD-2/, pokud bych ho chtěl používat i pro přibližování hlíny, kompostu,dřeva, cihel buď na tlačeném vozíku jak jej nabízí Dakr, nebo na vozíku připojeném, pokud to ovšem jde.... celý příspěvek > |  | I toto je Mountfield, 3.12.2008 Já jsem se před asi třema lety stavil u Mounfieldu ve Starkonicích a byl jsem překvapen takovou "ochotou", že ačkoli jezdím okolo celkem dost často, raději se stavím a koupím v jiné prodejně Mountfielda někde v republice. Snad je to tam s... celý příspěvek > |  | Zahradní traktůrek nebo jednoosý malotraktor?, 26.11.2008 V dotazu nahoře jsem zapomenul důležitou maličkost, cenová relace traktoru tak kolem 50tisíc, tedy ty levnější. |  | Zahradní traktůrek nebo jednoosý malotraktor?, 26.11.2008 Chci se zeptat na radu. Potřebuji nějaké přibližovadlo, odvézt trochu písku pár cihel nebo trochu dřeva, taková práce pro Vari s vozíkem nebo podobný stroj. Ale protože celé léto seču tak asi 1600m2 plochy, sekací traktůrek bych využil. Otázka... celý příspěvek > |  | Jikov - karburátor, 5.11.2007 Prosím o radu jaké je základní nastavení karburátoru u malotraktůrku Tj-5 s motorem JIKOV BD1S58A/133. Karbec jsem dostal rozložený a po smontování mi motor funguje na plný výkon pouze se zapnutým sytičem, bez sytiče jde volnoběh ale po přidání... celý příspěvek > |  | Kvas, 24.10.2006 Kvas z jablek je nejlepší z čistého moštu. Čím více druhů jablek, tím lépe pro chuť. Pokud možno neředit, tekuté je dostatečně a klesala by cukernatost. Je možné přidat kvasnou kulturu (prodávají např. pálenice, nebo drogerie vinné kvasinky, kvasnice... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|