Příspěvky uživatele - 226.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kultivator MS 07 IN, 9.2.2009
Dobrý den. Můj švagr ho má, takže ho znám ale mě osobně moc nenadchnul. Ta konstrukce s těmi řemenovými převody a vůbec celkové provedení je takové "laciné". Doporučuji se podívat na Agzat, Robot, Vari pokud něco lacinějšího tak... celý příspěvek >
Palivová přísada do benzínu, 27.1.2009
Mám mot.pilu Husqvarna už od roku 1987, řežu s ní sice příležitostně/4-10x za rok/,ale těch kubíků už by bylo požehnaně. Protože jsem ale netušil jak strašně rychle se kazí benzín, tak vždy nechávám v nádrži alespoň půlku. Když jdu řezat, párkrát... celý příspěvek >
Dakr Panter FD-2, 20.1.2009
Prosba o radu. Máte někdo prosím zkušenost s tímhle strojem /Dakr PanterFD-2/, pokud bych ho chtěl používat i pro přibližování hlíny, kompostu,dřeva, cihel buď na tlačeném vozíku jak jej nabízí Dakr, nebo na vozíku připojeném, pokud to ovšem jde.... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 3.12.2008
Já jsem se před asi třema lety stavil u Mounfieldu ve Starkonicích a byl jsem překvapen takovou "ochotou", že ačkoli jezdím okolo celkem dost často, raději se stavím a koupím v jiné prodejně Mountfielda někde v republice. Snad je to tam s... celý příspěvek >
Zahradní traktůrek nebo jednoosý malotraktor?, 26.11.2008
V dotazu nahoře jsem zapomenul důležitou maličkost, cenová relace traktoru tak kolem 50tisíc, tedy ty levnější.
Zahradní traktůrek nebo jednoosý malotraktor?, 26.11.2008
Chci se zeptat na radu. Potřebuji nějaké přibližovadlo, odvézt trochu písku pár cihel nebo trochu dřeva, taková práce pro Vari s vozíkem nebo podobný stroj. Ale protože celé léto seču tak asi 1600m2 plochy, sekací traktůrek bych využil. Otázka... celý příspěvek >
Jikov - karburátor, 5.11.2007
Prosím o radu jaké je základní nastavení karburátoru u malotraktůrku Tj-5 s motorem JIKOV BD1S58A/133. Karbec jsem dostal rozložený a po smontování mi motor funguje na plný výkon pouze se zapnutým sytičem, bez sytiče jde volnoběh ale po přidání... celý příspěvek >
Kvas, 24.10.2006
Kvas z jablek je nejlepší z čistého moštu. Čím více druhů jablek, tím lépe pro chuť. Pokud možno neředit, tekuté je dostatečně a klesala by cukernatost. Je možné přidat kvasnou kulturu (prodávají např. pálenice, nebo drogerie vinné kvasinky, kvasnice... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika