|
Příspěvky uživatele - 255.95
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Živý plot z travin?, 11.10.2009 traviny ne, zkus bambusy |  | Zmrazení zeleniny (nadúroda), 12.8.2009 Po předchozích různých zkušenostech zmrazuji toto: velké množství různé zeleniny na polévku. Pouzívám kořenovou, květák, brokolici, kedluben, hrášek prostě běžnou zeleninu. Toho mrazím nejvíce, asi tak 2 porce týdně. Nastrouhám, promíchám, 2... celý příspěvek > |  |
|  | Jak uchovat co nejdéle česnek, 4.8.2009 Stále mám loňský, krásně tvrdý, paličák i nepaličák. Letošní zatím vysychá. Ta váza opravdu funguje! Palice nahoru a bez vody. |  | Nové sazeničky z výštipků rajčat, 18.7.2009 Sazeničky z výštipků se začínají pěstovat na konci ledna. Stačí jen několik sazenic. Nevýhodou je málo slunce v lednu až březnu, není vhodné pro všechny lokaliry. |  | Jaké rostlinky do jezírka, 14.7.2009 Mini doutníky mohou i do plastu. |  | Kuličková zavařovací hlava - jak na ni, 13.7.2009 Já používám starou hlavu, zkus to jako já s tou novou - na víčko dám igelitový sáček a na to hlavu. Jde to dolu úplně samo. |  | Mravenci na zahrade, 10.7.2009 Formitox je v podstatě borax za moc peněz. Koncentraci odhadem asi na 1/2 litru studené vody vrchovatou lžíci boraxu a pořádně zamíchat. |  | Nákupy v Polsku, 9.7.2009 Pisarzovice doporučuji na nákup azalek a rododendronů, na ostatná nákupy buď zahradnictví v Těšíně - po staré ceste kolem hřbitova kousíček za Těšín, pro ty, kteří to mají blíž z Ostravy zahradnictví v Olze - kousek za Bohumínem. Nákup možný v obou... celý příspěvek > |  | Zlatice zakrsla - kveteni, 4.7.2009 Já ji kdysi také koupila, nekvetla a nekvetla, asi po 5ti letech jsem ji vyhodila. Snad budeš mít větší štěstí. |  | Jaké rostlinky do jezírka, 1.7.2009 Trvale kvetou opravdu lekníny, ostatní kvete jen určitou dobu. Na jaře blatouchy, potom ty kosatce a potom hlavně trávy - sítina, pruska, kvetoucí šmel - většinu opravdu najdseš ve volné přírodě. V žádnem připadě nepoužívat ty "doutníny",... celý příspěvek > |  |
|  | Pozná někdo tuto květinku?, 29.6.2009 Souhas, já mám modrý, chcfe spíš trochu stínu. |  | Jaký druh angreštu mám koupit?, 27.6.2009 Zlatý fík je opravdu asi nejlepší odrůda, bohužel je silně napadána padlím. Právě tuto odrůdu jsme před dvěma roky likvidovali. |  | Jaký druh angreštu mám koupit?, 24.6.2009 Kdysi jsme užívali podpěry tvořené třemi trubkami po obvodě stromku, nahoře spojené třemi plocháči. Stromek v nich volně stál. Pak z pohodlnosti jsme začali užívat podobnou tyčku jako vy a stromky se začaly lámat. Pokorně se ke starému způsobu... celý příspěvek > |  | Jaký druh angreštu mám koupit?, 22.6.2009 My máme tyto - všechny odolné proti padlí, nestříkáme
Invikta - lx trřetí rok a po zkušenosti další koupený loni
prima - totéž
darek. koupen loni, několik ukázkových plodů
karát - totéž, červený
nevím jak dlouho ta odolnost vydrží, zatím se... celý příspěvek > |  | Hnojení rajčat a paparik, 21.6.2009 Střídavě týdně hnojím Kristalon plod a Wuksal Calcium. Tento způsob se mi již několik let osvědčuje. Navíc Wuksal Calcium se hodí i na okamžité přihnojení broskví, růží, jabloní a pod. Toto hnojení se prodádí postřikem do skanutí. |  |
 |
|
|
|