|
Příspěvky uživatele - 248.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Malý červený pavouček, 4.4.2012 Nevím co to přesně je, máme těchto pavoučků spousty na zahradě. Každopádně ona sametka, co kouše lidi, to není.
L. |  | Jak na krtka, 4.4.2012 Nám se docela osvědčil elektronický odpuzovač, i když tu čtu že jiným nepomáhá. Nevím. Ne snad že by byla zahrada prosta jediného krtince, sporadicky se něco objeví, ale nedá se to srovnat s tím, co tam bylo před instalací odpuzovače. To byla zahrada... celý příspěvek > |  |
|  | Jasně žluté dřevo - ví někdo z jakého je stromu?, 4.4.2012 Díky, ten dřišťál jsem se dívala ale píší, že má tvrdé dřevo a tohle moc tvrdé není. Ono těžko říci zda to bylo z mohutného keře či menšího stromku, našli jsme odseknutý kus, takže se to nedalo přesně identifikovat, ani zda to bylo z kmene či... celý příspěvek > |  | Jasně žluté dřevo - ví někdo z jakého je stromu?, 3.4.2012 Ano, keřík to mohl být, protože to polínko co jsme našli bylo celkem hubené :). Asi jste kápl hřebíček na hlavičku, na netu jsem našla, že takhle vypadá dřevo mahonie.
a ten odstín, to je přesně ono. Takže to bude ona, díky moc za info a... celý příspěvek > |  | Jasně žluté dřevo - ví někdo z jakého je stromu?, 3.4.2012 díky, akátové dřevo znám ale to je jen se žlutým nádechem. Tohle co máme je vysloveně zářivě žluté, jak kdybyste to žlutě posprejoval nějakou umělou barvou... |  | Jasně žluté dřevo - ví někdo z jakého je stromu?, 3.4.2012 Dobrý den, díky moc za info, ten žlutodřev zněl nadějně ale píší, že má ostnatý kmen (a co jsem viděla na obrázku) i hladkou kůru. Tohle mělo kůru hrubou a bylo bez ostnů... při prolézání internetu jsem ještě kápla na dřišťál, ta barva by odpovídala... celý příspěvek > |  | Jasně žluté dřevo - ví někdo z jakého je stromu?, 3.4.2012 Dobrý den, našli jsme v rekonstruovaném parku kusy jasně žlutého dřeva, zbytky po kácení nějakého stromu (spíše menšího vzrůstu, soudě dle průměru kmene). Dřevo i třísky kolem byly jasně - a nepřirozeně - žluté, něco jako barva síry nebo žlutý... celý příspěvek > |  | Prosba o určení ořechu / plodu, 24.7.2011 Dobry den,
nasla jsem to ve skole - tu "sisku", jak to alespon vypada, ale je to pritom skorapka. Bylo to uz nakraple a kdyz jsem to rozlouskla, vypadl prave ten ovalny orisek ci plod nebo co to je. Vice jich prave nemam... Ten orech jsem... celý příspěvek > |  | Prosba o určení ořechu / plodu, 24.7.2011  Dobrý den, nevěděl by někdo, o jaký ořech či plod se jedná? Vypadá jako muškátový ořech, ale skořápka je jiná, vypadá jako šiška, ale pouze reliéfem a kresbou (je celistvá). Ořech je dlouhý 5 cm. Oboje viz obrázek. Předem děkuji za tipy... |  | Nejchutnější rajčata, 23.7.2011 No to je tedy paráda! Gratuluji... jaká že je to odrůda? Že má takové dlouhé hrozny... |  |
|  | Proč malé okurky zasychají?, 23.7.2011 Díky moc za foto, ty mé listy kropenaté nejsou, tak to sviluška snad nebude a snad ani žádný jiný neřád, doufám že to je jen přirozený "shoz" přebytečných listů. |  | Proč malé okurky zasychají?, 23.7.2011 Já okurky také pěstuji vertikálně. Ale u mně to odrůdou asi nebude, protože mám 3 různé odrůdy a dělají to všechny. Asi je pravda to co psali kolegové výše, že okurka tolik plodů "neutáhne" a tak holt některé "obětuje". I když se... celý příspěvek > |  | Nejchutnější rajčata, 23.7.2011 Mivali jsme i male odrudy rajcat (zlute hrustickove atd.), ktere nebyly spatne a mely vysoke vynosy, ale nakonec jsme se ustalili na Tornadu a Startu, ktere jsou chutove vynikajici (mame je na velmi slunnem stanovisti a nechavame dozrat az uplne do... celý příspěvek > |  | Proč malé okurky zasychají?, 23.7.2011 Dobry den, nene, na te fotce to sice tak vypada, ale ve skutecnosti to jsou ty vystupky na okurce (nakladacce). Ovsem kdyz uz jsme u toho - zeptam se spise na listy - nektere listy zloutnou a usychaji. Neni to ono zloutnuti od svilusek, jak jsem tu... celý příspěvek > |  | Proč malé okurky zasychají?, 23.7.2011  Dobrý den, prosím o radu - letos pěstujeme poprvé okurky a rostou velmi dobře, už měly a mají i několik pěkně narostlých plodů, kvetou "jako divé", ale mnohé malé okurčičky hnědnou a vzápětí zasychají (zčernají). Viz foto, zaschlé okurčičky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|