|
Melounoviště 2009, 10.7.2009 Máte to moooc pěkné.Počasí jim opravdu letos dává zabrat.Jeden den příjdu na zahradu koukám, že už se melounek vyloupl jako Vám a pak za 3 dny příjdu a melounek nikde:(kdyby nepršelo mááám jich tolik, že je ani nesním, ale tohle:(už se bojím co vůbec... celý příspěvek > |
 |
Okurky Saladin, 9.7.2009 Haloooo okurkáčiiii pomoooc-tento rok poprvé zkouším okurek-4 krásné sazenice jsou asi 70cm dlouhé, plno květů a vidím už i pidi okurky..můj dotaz... od nasazení jsem nikde nic nestříhala... nevyšťipovala-musí se to také u okurek, myslím třeba jako u... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kopr, 5.7.2009 Silice??? copak je silice a k čemu takže klído nechat růst a sebrat kdykoliv i pokud je hooodně velký-já se bála aby nebyl nějak úplně žlutý a něco se sním nestalo.Mám ještě další dotaz co mě napadl-co v zimě? na rok se sází znovu anebo je to... celý příspěvek > |
 |
Kopr, 5.7.2009 Zdravím, chtěla jsem se zeptat-poprvé jsem letos nasadila kopřík, už má zhruba 20cm, je to pěkně u sebe, takové košaté-kdy se vlastně může trhat-je to délka akorát? nemám stím žádnou zkušenost a bojím se aby nevykvetl jak se mi stává s jinýma... celý příspěvek > |
 |
Fíkovník, 5.7.2009 Nikdo nepíše Prosím může mi někdo napsát proč se tak stalo a ty první plody větší upadadávají i sousedovic fíček udělat totéž a to je v květináči.Je to normální? Kdy můžeme počíta že dozrají v těchto rozměrech keříků-či stromků?kujiii |
 |
Fíkovník, 2.7.2009 Zdravím, jakpak se daří Vašim fíkům v tomto deštivém počasí? já co jsem je letos nasadila (2ks..1m výška) tak jejich plody postupně upadala a ted mohutně nasazují nové asi 15ks-to mám velikou radost.Sledovala jsem je a viděla, že se nějak zastavil... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2009, 2.7.2009 Zdravím po deštivém týdnu mé melounové přátele.Tak co žijete-přežilo se? byl to děs, běs.Jedno malinké políčko co jsem měla ještě schované mi to asi zabilo:(ale to veliké ne-holky se drží.Přeji hodně sluníčka!!! |
 |
Rajče - plíseň startuje, 2.7.2009 Před pár dny jsem také provedla postřik a ten 10g jsem dala na 3,5l.a ještě hodně zůstalo ikdyž jsem je pořááááádně celé opláchla.Můj dotaz-mám postřik opakovat po těch 7-10dnech(tuším jak je na obale uvedeno)? Byl to Acrobat MZ. Byl to děs když jsem... celý příspěvek > |
 |
Rajče - plíseň startuje, 28.6.2009 Moc děkuji 3,5 litru a co nejvíce to jsem chtěla slyšet.Jak jsem psala je mi jedno kolik balení nakoupím, ale aby to mělo ten pravý efekt -třeba podle zkušených-je to ale asi to samé.Takže děkuji za rady. |
 |
Rajče - plíseň startuje, 28.6.2009 Ale ono pořád prší a to je naprd, musím počkat až zkončí deště.Rostlina je vysoká tak metr a zhruba 1v.rajčat a druhé patro kvete.Poradí prosím někdo kolik mám tedy z těch 10g.udělat postřiku-2-5l.na plochu 16m.Myslím to tak, že klidně udělám... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rajče - plíseň startuje, 28.6.2009 Prosím, zeptám se o radu at to neudělám špatně -koupila jsem si ten Acrobat na postřik ven-plísen se u mě už ukázala-mám postříkat jen ty postižené listy anebo celou rostlinku i plody? a druhý dotaz chci si být úplně jistá mám ten 10g sáček a je tu... celý příspěvek > |
 |
Alcea rosea - Slézová růže, 25.6.2009 Moc děkuji za odpovědi:))) já jsem si koupila oranžovou-zatím jsem se vysela do květináčků a ted tedy v červenci je vysadím ven.Ještě mě zajímá-jak blízko od sebe je mohu dát? po jednom, tak 15cm od sebe? a spíše na sluníčku nebo stín.JM. Moooc... celý příspěvek > |
 |
Sekačky od Mountfieldu, 25.6.2009 Dobrý den, mám dotaz co řeknete na to když Vám někdo řekne ze servisu (pokud máte traktor s výkonem 16) angl.trávník, hustý,výška 10cm-že ho musíte sekat na 2x že to nejde najednou?:((nebyl mokrý možná jen malinko-ale pokud by to byla pravda, že se... celý příspěvek > |
 |
Rajčata - kdy postřik proti plísni, 25.6.2009 Já se z dovolením přidám k dotazu-pokud budete stříkat rajčátka, tak z jaké vzdálenosti se stříkají a jak se stříkají-úplně celou rostlinku i listy? a kolikrát stříknout?stačí jednou nahoře jednou dole na jednu rostlinku? já jsem min.rok.postříkala... celý příspěvek > |
 |
Rajčata, 25.6.2009 Dotázek na jednom políčku již druhý rok mám listy mírně nažloutlé a na nich černé tečky-ty se později dostanou i na rajčata ty černé tečky.Min.rok jsem měla jinou odrůdu a letos také-ted si myslím, že je chyba v půdě-jak můžu půdu uzdravit-co... celý příspěvek > |
 |