|
Příspěvky uživatele - 234.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zkušenost s robotickou sekačkou, 12.4.2011 Těžká sekačka je spíše výhodou, trávník již není potřeba válcovat. Pokud je nůž dostatečně ostrý, pravidelné sekání vůbec nevadí a to i když jezdí cik cak. Český popis robotické sekačky jsem našel na youtube |  | Rajče tyčkové stupické polní ranné, 6.4.2010 Dobrý den,
zajímalo by mne jestli se Stopické rajčata vylamují boční výhony jako u klasických tyčkových rajčat. A do jaké výšky je nechat dorůst, u běžných nechávám 5 pater.
Děkuji za odpověď.
Soňa Č. |  |
|  | Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 16.8.2009 myslím, že i na králičky to může, aspoň dle údajů výrobce |  | Zahradní traktor Husqvarna CT126, 26.6.2009 Ten remen udajne nepraskl najednou, nacal se, bylo to videt, tak jsme ho dal netrapily a radeji rovnou shaneli novy. Mozna by neco jeste vydrzel, odhaduji ze dostal tak 30% KO.. |  | Zahradní traktor Husqvarna CT126, 24.6.2009 ..si tak sekam sekam.. ;-) ne, nestalo se to me, ale zamestnanci. Velka rychlost do vyssi travy a nevylucuji ani ze na neco najel. Remen jsem sehnal nejlevneji za 1105,- vc. DPH s tydenni dodaci lhutou u prazske firmy. Dekuji ps |  | Zahradní traktor Husqvarna CT126, 24.6.2009 Typ meho zahradniho traktoru je CTH 126. Nevim, jestli se lisi od typu CT 126.. |  | Zahradní traktor Husqvarna CT126, 24.6.2009 Sestihran. Diky |  | Zahradní traktor Husqvarna CT126, 24.6.2009 Dobry den, asi po 3 mh mi praskl remen na zaci - vylozene moje chyba. Nechci uplatnovat opravu v zaruce, vymenil bych si remen sam, ale nevim kde ho v praze (pripadne v chebu) sehnat. Poradite prosim? Diky ps |  |
 |
|
|
|