Příspěvky uživatele - 249.54

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy roubovat nebo očkovat třešně, 23.6.2009
Nevíte kdy se můžou roubovat nebo očkovat třešně?
Smrk bez terminálního vrcholu, 17.6.2009
Dobrý den, letos mi na stříbrném smrku, asi 2,5m vysoký, nevyrostl terminální výhon, asi zaschl, protože pupen tam je ale suchý, narostly jen ty kolem něj, a ty se pomalu zvedají místo něho, co s tím, mám je tam nechat nebo vyvázat jeden z nich?... celý příspěvek >
Pěstování banánovníku ze semene, 9.6.2009
Je možné vypěstovat banánovník ze semene?
Jak pěstovat pavlonii, 6.6.2009
Prosím o radu, jak pěstovat pavlonii, sesbíral jsem loni na podzim semena, letos už mám asi 10 cm vysoké rostlinky, ale nevím jak dál to pěstovat, a za jak dlouho z nich narostou květuschopné stromky, díky
Jak se zbavit sršní ve stromě, 30.5.2009
Nevíte někdo, jak se zbavit sršní ve hrušce, je jich plný strom, a na podzim sežerou prakticky celou úrodu, zkouším je chytat do piva, ale pořád se objevují další, takže jejich populace klesá jen velmi pomalu, díky
Čištění a údržba křovinořezu, 13.5.2009
Mám dotaz, můžu namazat hlavu křovinořezu? Nějak se mi to tam špatně šrubuje, a jak mám namotat novou strunu? A můžu umýt tu hlavu? je to celé zelené od trávy a seškrábat to nejde, Díky
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika