|
Příspěvky uživatele - 141.127
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bofix, 9.5.2010 Vámi uvedené informace jsou zcela nesmyslné a zavádějící. Já Bofix používám již několik let a bez problémů. S ředěním taktéž problém není; trávník jsem nikdy nespálil, potřik provádím minimálně v sezoně.
Samozřejmě, že postřik se neprovádí za plného... celý příspěvek > |  | Malé kopčeky v trávniku, 10.10.2009 Neřekl bych, že to jsou mravenci. Ty kupičky jsou jakoby "v kuse".. je to třeba 5cm plocha v průměru, která je vystouplá nahoru, když se rozhrabe, tak je tam vidět dutinka. Mravenci maj tu kupku vždycky celou prolezlou.. |  |
|  | Malé kopčeky v trávniku, 10.10.2009 a co s tím? :) jak se jí zbavit? |  | Malé kopčeky v trávniku, 9.10.2009 Dobrý den,
mám stejný problém. Zkuste tu kupičku rozhrábnout, jestli v ní neuvidíte dutinku, v tom případě by to mohly být třeba žížaly nebo jiná zvířátka.. taky mě to trápí.. |  | Supra od Wolfa?, 29.9.2009 Já jsem Suprou osel předzahrádku a sousedi mi nevěří, že je to roustoucí trávník a myslí si, že je umělý :) Ano, je drahá, ale vypadá velmi pěkně. Co se týče hnojiv, stačí vám obyčejné hnojivo např. od Agra (dporučuji třeba po každém sečení, ale ve... celý příspěvek > |  | Nerovnoměrné hnojení, 10.9.2009 Proboha, Krystalon, to snad nemyslíte vážně.. |  | Koňský trus jako hnojivo pro trávník?, 6.9.2009 Určitě, prodává se granulovaný kravský, a mám pocit, že i směs kravského a koňského, takže bych se nejdříve šel radši podívat do obchodu, ale myslím, že by to bylo dobré. Akorát to nesmíte přehnat, abyste nespálila trávník.. |  | Fleky bez trávy v nově založeném trávníku, 3.9.2009 Hlavně, aby se vám v těchto místech netvořili prohlubně, jak bude zem klesat
|  | Jak se zbavit mechu, 30.8.2009 Co postřik zelenou skalicí? |  | Bofix, 30.8.2009 Musíte nechat plevel zcela zaschnout, pokud posekáte dříve, nebude mít Bofix požadovaný účinek. Žloutnutí není příznakem pro sečení.. |  |
|  | Dlouhodobé hnojivo, 30.8.2009 A co třeba využít tento odkaz nebo začít hledat v předchozích diskuzích? O všelijakých typech hnijv se tady mluví v jiné diskuzi, je zbytečné zakládat další vlákna.. |  | Jak na tento plevel v trávníku?, 30.8.2009 Problém ale nastává s Vaším přístupem, protože pokud vytrháváte plevele, zbytky kořenového systému zůstávají v půdě a nové rostlinky se později objeví na stejném místě, zpravidla ve větším množství. V tomto případě je nutné likvidovat chemicky, buď... celý příspěvek > |  | Jak na tento plevel v trávníku?, 29.8.2009 Dobrý den,
jedná se skutečně o likvidaci plevelu v trávníku? Já ho nikde nevidím :)) Ale to jen jedna rýpavá poznámka. Zkuste Bofix, uvidíte, zda to zabere.. |  | Hnojivo na trávník, 28.8.2009 Našel jsem doma zelenou skalici (síran železnatý). Obsahuje jak síru, tak železo. Doporučili byste mi to přidávat v rozumné koncentraci na trávník? Popř. v jakých intervalech? Díky. |  | Skvrny v kobercovem travniku, 25.8.2009 A kde se dají tato hnojiva koupit, poraďte prosím.. |  |
 |
|
|
|