|
Příspěvky uživatele - 102.191
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Honda GCV160 - hejblata na karburatoru, 30.6.2008 Tak jsem si znovu přečetl celý návod na motor Honda GCV 160/190, ale odpověď jsem tam nenašel. Pořád neznám funkci obou nastavovacích prvků na karburátoru a též neznám spůsob nastavení volnoběhu a a nastavení max. otáček motoru Honda GCV160.
Ten... celý příspěvek > |  | Honda GCV160 - hejblata na karburatoru, 29.6.2008 Dobrý den, může mi někdo poradit, nač jsou "hejblátka" nahoře karburatoru motoru Honda GCV160 na traktůrku Vari-Honda?
Jsou dvě, první je šroubek s pružinkou (asi doraz škrtíci klapky), a druhé je taková otočná tyčka s nosem - nač slouží a jak se... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký kultivátor? Vari novinky roku 2008?, 12.6.2008 Pane 11.104, kdy uz budou ty Vari novinky roku 2008??
Kdo to vi, odpovi. |  | Jakou sekacku na hodne vysokou travu na suseni, 7.6.2008 Hoši, KRONE EC 280 alebo EC 320 tieto stroje sa vam urcite nezahltia... |  |
|
|
|