|
Příspěvky uživatele - 170.169
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cypřišky reznou a schnou - jak je prostřihat?, 1.8.2009 Dobrý večer, prosím o radu, v dubnu jsme zasadili 60 cypřišků a nyní nám ve středu reznou a schnou, hned po zasezení jsem jim trošku ustřihla špičky a teď mají některé nahoře tak 10cm nové výhonky... Četla jsem, že by se měly prostříhat, aby se... celý příspěvek > |  | Reznouci thuje, 31.7.2009 Dobrý večer, mám ten samý problém, koupili jsme jich v Obi v dubnu 60 a vypadají přesně tak... Akorát jsem koukala, že na špičce mají už nové cca 8 cm výhonky, tak nevím jestli je mám stříhat, přidala jsem jim hořkou sůl a zalévám, neporadil byste... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování hortensie, 18.6.2009 Mám dvě v květináči a na zimu je dávám do tmavého sklepa, na jaře vždy vypadají strašně, ale rychle se vzpamatujou a úžasně kvetou od července až do podzimu, ty samé odpěstované mám taky v záhonech a jsou krásné, takže si vyberte co vám vyhovuje... celý příspěvek > |  |
|
|
|