|
Otazka pre pani Danielu, 23.3.2009 Prosim o Vas nazor pani Daniela,
je mozne smrekovec opadavy - Larix strihat podobne ako smrecky na zivy plot? Mam pri plote 4ks vo vzdialenosti 80cm od plotu aj medzi sebou a rada by som ich udrzala do vysky 2,5m. Za vas nazor vopred dakujem!... celý příspěvek > |
 |
Strihanie jedlicky, 23.3.2009  Ma niekto skusenosti so strihanim jedliciek? Pozna niekto tento druh Abies Alba? |
 |
|
 |
2 brouci v dome, 9.3.2009 Tiez sa nam objavil v poslednej dobe castejsie chrobak c.1, ale mam pocit ze odkedy sme do domu nanosili viacej dreva ku krbu... takze to bude asi z toho dreva |
 |
Miesany zivy plot, 15.1.2009 Aky mate nazor na ihlicnato-listnaty zivy plot?
Mame velku zahradu a nepaci sa mi uprava ala Versailes, pacia sa mi divoke zahrady. Zahrada je na vidieku.
Neviem preco si kazdy sadi len 1druh thuji a pod. je nato nejaky dovod nemiesat viacej... celý příspěvek > |
 |
Nestrihany zivy plot, 15.1.2009 Chcem nestrihany zivy plot mix Thuje a Cyprusteky.
Ako daleko od susedovho plotu treba zasadit? Momentalne su este male a su 80cm od plotu, je to vela ci malo? |
 |
co nejrychlejší porost, 15.1.2009 Ja idem na jar skusit Turkestánsky brest (Ulmus pumila celer), vraj to rastie velmi rychlo. |
 |
Travnik, 15.12.2008 Este doplnim, ze teplota bola u nas okolo 8st tak som si dovolila vysiat ho. |
 |
Travnik, 15.12.2008 Tyzden po vysadeni travnika som podu este prehrabala, bol silny dazd a spravili sa nerovnosti. Moze to semenam travy uskodit?
Za odpovede vopred dakujem! |
 |