|
Broskvon bez přírůstků, 4.6.2009 my sme tiez zasadili na jar broskynu, vobec sa nechytila..
tak som jej pred mesiacom opat skratila vetvicky aj preriedila niektore, a zacala krasne pucat, z dreva vyrazaju nove vyhonky...
Toto iste nam urobil na jar zasadeny orgovan, vobec sa... celý příspěvek > |
 |
Mozno pohnojit Kristalonom cerstvo zasadene okrasne kriky?, 29.5.2009 Mozem pohnojit Kristalonom na okrasne dreviny cerstvo zasadene okrasne kriky?
Jedna sa konkretne o vrbu, ibistek a konifery. Pri presadzani som nepouzila zahradny substrat, preto by som ich chcela dodatocne pohnojit. |
 |
|
 |
Choroba na Ihličňanoch, 13.5.2009 Ja mam na modrine malinke cierne bodky a ihlicie postupne prestava rast a vyschyna. Uz som to striekala proti savym a zravym skodcom a nic.
Poradte |
 |
Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 27.4.2009 Mne sa osvecili sklenene prazdne flase pichnute do polovice do zeme hrdlom hore, na 400m2 asi 4flase.
Okrem toho odkedy mame kocura sa krtko neobjavil. Predtym som denne zahrabavala 5-6 krtincov. Nedam na kocura dopustit .
Takze neviem, ci... celý příspěvek > |
 |
Zalozeni travniku - rekreacni smes, 23.4.2009 Zalévání trávníků:
Bývaly doby, kdy trávník byl výsadou aristokracie. Obyčejný člověk měl nejspíš louku za barákem. Američané nebývale zbohatli a dnes má trávník každý (kdo nemá, ten po něm touží). Trávník – v porovnání s loukou naprosto... celý příspěvek > |
 |
Pomoc s koniferou, 14.4.2009 Nam tiez takto zakvitol, myslela som povodne ze su to sisky:-) |
 |
Tvarovanie smrekovca?, 26.3.2009 to by bolo super!! |
 |
Tvarovanie smrekovca?, 24.3.2009 A mate ho volne v zahrade ci v kvetinaci? |
 |
Cypřišky - uvadají a některé uvnitř reznou a opadávají, 24.3.2009  nieco taketo? nam tiez hnednu |
 |
Turkestánský brest, 24.3.2009 ja som si objednala dnes by mi mala prist postou tak som zvedava |
 |
|
 |
Thuja, 24.3.2009  cypristeky vyzeraju nejako takto? |
 |
Uhynute cyprusteky?, 24.3.2009  Pocas zimy nam takto uhynuli zlatozlte cyprusteky. Daju sa este zachranit? Foto je nekvalitne robene mobilom, prosim o vas nazor. Zvnutra postupne hnednu, vlahy mali celu zimu dostatok. |
 |
Otazka pre pani Danielu, 23.3.2009 Dakujem pani Daniela, tak skusim ho teda nechat na mieste a zastrihavat ako zivy plot.
Este sa spytam, strihali by ste smrecky a tento modrin na vrchu az po dosiahnuti konecnej vysky alebo uz od malicka?
Alebo strihat len po bokoch alebo ci vobec... celý příspěvek > |
 |
Tvarovanie smrekovca?, 23.3.2009 Je mozne smrekovec opadavy - Larix strihat podobne ako smrecky na zivy plot? Mam pri plote 4ks vo vzdialenosti 80cm od plotu aj medzi sebou a rada by som ich udrzala do vysky 2,5m. Za vas nazor vopred dakujem! Teraz maju 1-1,5m. |
 |
Strihanie jedlicky, 23.3.2009 A je podla vas mozne strihat jedlu bielu na mensi stromcek - drzat ju do 2-2,5 m vysky? O strihani smreckov sa clovek docita ale ci sa da tvarovat aj jedla..? |
 |