|
Příspěvky uživatele - 216.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motor jikov nestartuje, 15.5.2013 závada vyřešena přidřený motor |  | Motor jikov nestartuje, 14.5.2013 karburátor rozebraný a vyčištěný benzin jsem tam nalel čerstvý a nic |  |
|  | Motor jikov nestartuje, 13.5.2013 zdravím mám motor jikov dvoutakt nevim přesně ted to označení ale je to z 90 let a nemuzu to nastartovat jiskru to háže benzin tam jde karburátor jsem vyčistil ale zdá se mi když to startuju jak kdyby to mělo malý odpor uplně slabý tlak a tak zhruba... celý příspěvek > |  | Jak strihat ruzi, 26.9.2010 dekuji za odpoved!!
s pozdravem jana |  | Jak strihat ruzi, 25.9.2010 dobry vecer, prosim vas, chtela bych se zeptat, mam popinavou ruzi, jmeno neznam, mam ji dva roky, loni,nekvetla, nerustla.letos jsem ji radne prihnojila, nadherne kvetla, bujela..dnes jsem se rozhodla k tomu, ze ji prosstriham, ale jak se tady... celý příspěvek > |  | Strihani rybizu, 25.9.2010 dobry vecer, prosim vas, rada bych se zeptala.mame na zahrade kerickove cervene a cerne rybize, jiz nekolik let je nikdo neprostrihal, asi i z toho duvodu byla letos uroda velmi slaba... tak jsem to vzala do svych rukou a rybize jsem vystrihala,... celý příspěvek > |  | Údržba bazénu, 26.6.2009 Děkuji Vám, každopádně vypustit 20 kubíků vody se mi moc nechce... Uvidím, jesti ještě někdo něco neporadí. chlor máme v pořádku, dávám do skimmeru chlorové tablety... letos mi to prostě nějak nejde. Díky Katka |  | Údržba bazénu, 26.6.2009 Dobrý den, obracím se na vás s prosbou, přestože jsem už přečetla skoro vše, co tu bylo řečeno o bazénech, jsem bezradná. Máme bazén tepve 2 sezónu a tak s tí ještě trochu bojuji. Loni to bylo docela dobré, ale letos poté co začalo tak pršet se mi z... celý příspěvek > |  | Rozinkový strom - Muchovník olšolistý, 8.6.2009 musím trochu oponovat, objednala jsem si muchovník olšolistý u Starkla, mám ho druhý rok a už jsou na něm krásné plody. Taky mám od Starkla broskvoň "červený císař", opět druhý rok a už je na ní 19 plodů. Možná máte jiné zkušenosti... |  |
 |
|
|
|