|
Pavlonie plstnatá, 25.11.2011 Děkuji za radu a podporu, doufam, že přezimuje. Už je asi 2,5 m vysoka a letos se rozvětvila. |
 |
Pavlonie plstnatá, 31.5.2011 na podzim jsem na kminek pavlonie nasadila papírovou trubku od koberce..zimu poprve přežil cely kminek a na jaře krásne obrazil po cele delce listy.potřebuju mit kmen holý a pestovat korunu, ale nemam to srdce boční výhony ořezat... myslela jsem až... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Břečťan - rád by se plazil po zemi, ale na fasádu nechce, 18.7.2010 mně řekla známá, že břečtan roste vždycky k severu..pokud je prý zed na jinou stranu, plazí se... tak nevím...:) |
 |
Pavlonie plstnatá, 17.6.2010 jak je vysoká 10tiletá? |
 |
Pavlonie plstnatá, 16.6.2010 zůstal mi po zimě jen klacek douhy asi 1 m.Rostlina vypučela znovu od země, několik výhonů-nechala jsem nejsilnější a ostatní jsem uřízla.takže začínám opět od začátku.Mám ji přihnojit? |
 |
Pavlonie plstnatá, 17.5.2010 Dobrý večer, tak je jaro a naše pavlovnie bohužel vyráží jen od země a pak ješte asi v 15 cm nad zemí.Jinak cely lonský vyhon vypada dost neživě... Mám ten "mrtvý " výhon seříznout??Děkuji za odpověd.. |
 |
Jakou elektrickou pilu?, 14.1.2010 a případně od f.MAKITA US3520A. diky za rady |
 |
Jakou elektrickou pilu?, 14.1.2010 Dobry den,
potřebujeme koupit novou elektrickou pilu a budu velice ráda, když mi pomůžete s výběrem. Zatím váham mezi
Oleo-Mac OM 1800E
DOLMAR ES-2135A
Narex 35-20
V loňském roce jsme pořezali cca 10m3 dřeva. Mnohokráte děkuji a přeji... celý příspěvek > |
 |
Pavlonie plstnatá, 2.11.2009 zdravím také, moc jste mě ale nepotěšila..představovala jsem si, že jednou budu sedět ve stínu veliké pavlonie.pokud ale každým rokem vyrazí odspodu tak se nedočkám..:) |
 |
Pavlonie plstnatá, 1.11.2009 zasadili jsme pavloniii asi 15 cm vysokou loni zjara.zimu přežila dobře, zakryta byla chvojím.letos povyrostla asi o 1m, nekvetla,ale měla krásné veliké listy.mame ji na chatě /asi 495m nad m/.Bohužel první sníh v říjnu jí listy polámal.Nyní jsme... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pavlonie plstnatá, 11.9.2009 dobrý den, dostala jsem zvlastní rostlinu, o které nic nevím.jmenuje se snad pavlonie plstnatá.máte s ní někdo zkušenosti?dekuji za odpoved |
 |
Jak najít díru v bazénu, 29.8.2009 Zdravím,
máme doma bazén od Mount. Azuro de Lux 3,66 zapuštěný v zemi. Nezdá se nám úbytek vody. Za 3 dny úbytek o cca 5cm a to jsme se nekoupali. Dá se najít díra v plachtě aniž by se musela vypouštět voda z bazénu?
Díky Líba |
 |
Copak je to za rostliny, 24.8.2009  Zdravím,
nevíte co by mohli být zač tyhle tři rostliny.
Díky moc |
 |
Co je toto za palmu?, 24.8.2009  Poraďte mi prosím co je toto za palmu a jak se o ní starat. Děkuji |
 |
Houby v trávníku, 8.6.2009 Prosím poradil by jste mi někdo co s naším trávníkem?
Můžu ten dolomitický vápenec sypat i teď nebo jen na podzim?
diky a hezký večer |
 |