|
Příspěvky uživatele - 166.41
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký druh jehličnaté rostliny to je?, 9.6.2011  Prosím o radu jaký druh jehličnaté pokojové rostliny to je. Děkuji |  | Thuje, 28.9.2009 Dobrý den, jen se chci zeptat jak daleko od plaňkového plotu vysadit thuje smaragd?Díky |  |
|  | Mars, 4.6.2009 Dobrý den, Mars máme čtvrým rokem. Potřebovala jsem ho zapěstovat na vyšší kmen, tak jsem vyholovala a teprve loni jsem mu dala svobodu. Udělal mi radost a letos poprvé ochutnáme. Jo, a nedaleko jsou bývalé pískové lomy, takže... celý příspěvek > |  | Kaštan jedlý, 18.2.2009 a další kaštanovník je v Plzni na sídlišti na Skvrňanech ve Vojanově ulici přímo u paneláku - je vysoký cca 4-5m a téměř každoročně plodí. Pokud chcete už sazenice, tak je nabízí zahradní centrum N.O.S. v Nepomuku za celkem solidní ceny.
Petr |  | Kultivátor MS 07 IN, 24.10.2008 Mám kultivátor skoro rok a jsem spokojen.Připomínky k pojezdům jsou faktické.Je nutné přiložit větší sílu při zatáčení.Nedoporučuji i na rovině upravovat rychlost.Rychle odejde klínový řemen, až praskne.Pokusil jsem se o to 2x. poprvéjsem rchle... celý příspěvek > |  | kustovnice čínská, 16.9.2008 Zdravím, na internetu jsem našel níže přiložené informace, jinak sazenice (nejen kustovnice) zasílá i zahradní centrum Nepomuckého ornitologického spolku - lze najít na internetu - a ochotně poradí...
Kustovnice čínská je keř... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|