|
Příspěvky uživatele - 238.108
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lze hnojit papriky a rajcata NPK?, 2.5.2007 Myslím, že jednou jim to neuškodí, i kdyby neměly rádi Cl. Ale asi je opravdu lepší hnojivo speciální na plodovou zeleninu. Já používám od firmy Floria, je granulové. |  | Roubovaná okurka, 30.4.2007 Já hadovky zaštipuji, ale stejně mi nějaký výhon uteče, tak ho už nechám. Přihnojuji dost nepravidelně, granulovým hnojivem na plodovou zeleninu, myslím od Floria. Okurka je prý původně bahenní rostlina, chce hodně zalévat, leju k jedné třeba... celý příspěvek > |  |
|  | anglické růže, 30.4.2007 Teď jsem si ty stránky prohlížela, to je nádhera. Asi se začnu věnovat víc růžím. Jakým stylem se dá poslat rostlina ze zahraničí? Jak se to platí? Máte někdo zkušenosti? Ilona |  | vinná réva u kůlu, 25.4.2007 Nemáte nějaké foto? |  | Mšice na růžích, 23.4.2007 Postříkejte je proudem vody, spadnou na zem a už nevylezou nahoru a chcípnou. To jsem někde četla. |  | Jak se zbavit přesličky, 21.4.2007 Taky se snažím vyhubit přesličku, ale myslím, že koření hodně hluboko a nemám šanci ji dostat celou a stále vyrůstá. |  | Vzdálenost kompostu od studny, 18.4.2007 Určitě ne, v kompostu není nic škodlivého, co by mohlo prosáknout do studny. |  | Sází se v tomto období již kedlubny a salát do volné půdy?, 18.4.2007 Salát a kedlubny by i venku měly přežít menší mrazík. |  | Muškáty presadit dnes nebo po zmrzlych?, 18.4.2007 S cereritem opatrně, rostlinky se můžou spálit. Asi je lepší granulovaný hnůj, nebo jiné pomalu rozpustné hnojivo/ osmocote, hydrokomplex/ |  | Co do vlhka a stínu?, 16.4.2007 Zajímavé jsou hosty, je jich spousta druhů. |  |
|  | Petunie/surfinie, 16.4.2007 Převislé jsou surfinie. Každý solidní zahradník vám to vysvětlí a dá co chcete. |  | rajčata do skleníku, 6.4.2007 Můžete mi napsat, kdy vysazujete rajčata do skleníku? |  | kdy vyryt cibule narcisu a tulipanu, 6.4.2007 Taky si myslím, že je sázíte moc hluboko. |  | Lilie - škůdci, 6.4.2007 Sbírat a mačkat. Lezou navrch a pod listem bývají larvy. Vždycky jsem se jich zbavila sběrem, ale chce to stále kontrolovat. |  | Jablka - kohouťata, 3.4.2007 Panenské? |  |
 |
|
|
|