|
Příspěvky uživatele - 121.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
A-z centrum Neumann, 4.8.2009 S průhonicema mám také výbornou zkušenost. Servis je také perfektní i když tam toho mají občas dost, neboť servisují i komunální techniku.
A-Z centrum mám obdobnou zkušenost, chtěl jsem u nich koupit pilu, ale po osobní návštěvě v Kunraticích jsem... celý příspěvek > |  | Jaký vertikutátor?, 16.6.2009 Prosím o radu, zda někdo neví, jaký je rozdíl mezi vertikutátorem a travním provzdušňovačem, jestli jsou lepší nože, nebo drátky a který elektrický se sběrným košem by byl vhodný na zahradu o 700 m2.Nabídka na trhu je veliká a já nemám žádné... celý příspěvek > |  |
|  | Copak je to za kytičku?, 5.6.2009 Moc děkuji za odpověď a přeji pěkný víkend.Jana S. |  | Copak je to za kytičku?, 4.6.2009  Přikládám foto. |  | Copak je to za kytičku?, 3.6.2009 Dobrý den, neznáte prosím někdo název této rostliny? Dostala jsem jí v květináči od kamarádky, kvete prý malými fialovorůžovými kvítky a na zimu jí ostříhá s dá do garáže.Děkuji za odpověď a přeji hezký den.Jana. |  | Objednávka od Starkla, 22.7.2008 Pokud zahradník srovnává hlízu jiřin s floxou, nevím co si o tom mám myslet. |  | Objednávka od Starkla, 6.5.2008 Po letech jsem objednala jahody a floxy. Jahody nemely ani jeden list, a floxy jen kořeny s několika pupínky. Po reklamaci jsem se od fy Starkl dozvedela, ze vse je v poradku, ze zakaznici jsou s nimi velice spokojeni a floxy se posilaji v... celý příspěvek > |  | Samosprašná cesmína, 15.6.2007 Dobrý den, můžete mi prosím poradit nějakou odrudu samosprašné cesmíny - raději jednobarevnou.
Děkuji |  |
 |
|
|
|