|
Příspěvky uživatele - 187.88
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejdou mi papriky ve foliaku, 10.6.2009 Ta černá paprika je odrůda Amálka? Pěstuji je letos druhým rokem mají barvu zelenou, ve zralosti jsou krásně oranžové.Jana |  | Nove exoticke ovoce, 1.6.2009 Acokcu jsme vloni pěstovali na kompostu nataženou na konstrukci jako okurky nakládačky.Rostlo to jako blázen a plodů bylo strašně moc. Zavařovala jsem to jako okurky, mladší plody celé, starší plody jsem půlila a vyndavala semena -jsou tvrdá a... celý příspěvek > |  |
|  | Odrůda Harko, 1.6.2009 Jaká je sprašnost nektarinky HARCO nevím, mám ji asi 5 let a vedle ní mám broskvoň CRESTHAVEN stejného stáří, a 3letý semenáč broskvoně.Vloni měla nektarinka asi 8plodů a letos je docela obsypaná-něco kolem 100. Kvetla hodně, ale hodně květů zaschlo,... celý příspěvek > |  |
|
|
|