Příspěvky uživatele - 201.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna R152 SVH nebo něco jiného?, 1.6.2009
Dobrý den. Podobný problém jsem řešil přesně před rokem. Sekám na chalupě asi 2500 m2. U prodejce Husqvarny jsem se nechal přemluvit právě na typ    R 152 SVH. Sekání s bočním výhozem je vynikající, můžete sekat i hodně přerostlou... celý příspěvek >
Rozinkový strom - Muchovník olšolistý, 16.5.2009
rychle roste a plody jsou opravdu moc dobre, chutnaji i nasim detem, navic maji pry spoustu vitaminu a kerik neni nachylny na prezimovani. Je treba mu nechat prostor, protoze doroste i do sirky, Jana, Praha
Husqvarna R 52 S, 14.5.2009
Dobrý den. Loni jsem koupil sekačku Husqvarna R 152 SVH. Díky větším kolům snadno překoná menší nerovnosti terénu, motor Honda dobře startuje a je dostatečně silný, pojezd je při nejvyšší rychlosti hezky svižný, trávník je po posekání krásně rovný,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika