|
Příspěvky uživatele - 34.73
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Víte něco o odrůdě Polar, 29.5.2009 Navzdory mnohaleté praxi odrůdu Polar neznám. Nemáte více informací,
kde jste to koupil, barva bobulí, křízení atp.? |  | Padli nebo plisen revova?, 29.5.2009 Za přípravkem Hattrik nemusíte plakat, jednalo se o směs dvou starých účinných látek. To chemické firmy často dělají, aby mohli na zahrádkářích vydělávat. Namíchají dvě staré látky a nazvou to novinkou.
Moje zkušenosti mě říkají, že to jsou skutečně... celý příspěvek > |  |
|  | Odroda nero a moravsky muskat, 26.5.2009 Muškát musíte normálně stříkat. Nejlépe začněte již nyní, po 10 - 14 dnech pravidelně opakovat až do zaměkání. Vedení révy má na odolnost k chorobám minimální vliv. |  | Zasadil jsem asi špatně révu, 26.5.2009 Nevyrývat, pokud kořeny zasypete, získáte výhodu jako při rygolaci pozemku. Při přesazení ztrátíte minimálně rok. |  | Padli nebo plisen revova?, 26.5.2009 Mohla by to být plstnatost, není to sice typický příznak, ale na muškátech nebo stolních odrůdách mívá ti tyto netypické příznaky. |  |
|
|
|