Příspěvky uživatele - 34.73

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Víte něco o odrůdě Polar, 29.5.2009
Navzdory mnohaleté praxi odrůdu Polar neznám. Nemáte více informací, kde jste to koupil, barva bobulí,  křízení atp.?
Padli nebo plisen revova?, 29.5.2009
Za přípravkem Hattrik nemusíte plakat, jednalo se o směs dvou starých účinných látek. To chemické firmy často dělají, aby mohli na zahrádkářích vydělávat. Namíchají dvě staré látky a nazvou to novinkou. Moje zkušenosti mě říkají, že to jsou skutečně... celý příspěvek >
Odroda nero a moravsky muskat, 26.5.2009
Muškát musíte normálně stříkat.  Nejlépe začněte již nyní, po 10 -  14 dnech pravidelně opakovat až do zaměkání.  Vedení révy má na odolnost k chorobám minimální vliv. 
Zasadil jsem asi špatně révu, 26.5.2009
Nevyrývat, pokud kořeny zasypete,  získáte výhodu jako při rygolaci pozemku.  Při přesazení ztrátíte minimálně rok.
Padli nebo plisen revova?, 26.5.2009
Mohla by to být plstnatost, není to sice typický příznak, ale na muškátech nebo stolních odrůdách mívá ti tyto netypické příznaky.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika