|
Příspěvky uživatele - 60.143
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vyrašené listy uschly, 23.5.2012 Dobrý den, stalo se mi to samé. Mám třešeň Lapins, byla jsem na návštěvě u dcery v Bruselu, která ji má také vysazenou. Uschla jí během pár dní, co vyrašily první listy. Přijela jsem domů na zahradu do Plzně a třešeň mi uschla před očima.Ráda bych... celý příspěvek > |  | Kapalina do otvírače skleníku, 19.4.2011 Přestal mně fungovat zvedák /OTVÍRAČ/ ve skleníku. Prosím tímto o radu jaká kapalina se do teleskopu, otvíráku používá? Slyšel jsem, že kombinace oleje s lihem, ale nevím, v jakém poměru.
Víť. Švehla |  |
|  | Angínovník čínský, 5.7.2009 Podle informací, které jsem získal z internetu by se semena měla mírně narušit pilníkem či skalpelem cca den namočit a pak sázet do lehce vlhké rašeliny. |  | Ženšen, 26.5.2009 4 krát více účiných látek obsahuje ženšen pětilistý, který se dá pěstovat a množit oproti ženšenu dobře. http://cs.wikipedia.org/wiki/Ženšen_pětilistý |  | Jak na rez hrušnovou?, 2.5.2008 Mám dotaz-snad vás nerozesměju-koupila jsem si hrušeň,a teď se mi objevily na listech takove hnědavé vypouklé strupy??? je to rez hrušňová?? Nezlobte se, moc nevím o rzích..děkuji moc za odpověď.Přeji pěstování zdar.Alena J. |  |
 |
|
|
|