|
Příspěvky uživatele - 190.202
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Choroba rajčat, 30.4.2024 Já, ty nejlepší už zasadil, a teď ještě uvažuji, zda a čím přihnojit, jestli by toto
také nepomohlo. Po zasazeni jsem je prihnojil cereritem a ještě právě uvažuji nad přihnojením močovinou. Happy | | Meruňky 2023, 28.3.2023 Opava dnes před 5 hodinou -4,8 stupně. Předpokládám, že taky bude po meruňkach. Happy. | |
| | Co je to?, 22.8.2022 Díky za informace. To bych nepoznal. Happy | | Sklizeň cibule, 11.7.2011 musíte rozlišovat, zda je polehlá větrem nebo nižší vlhkostí v listech :) | | Poraďte jak hnojit močovinou, 8.6.2011 někdo to umí dobře i rukou, já ne :) Spotřeba je normální, takže špatně to určitě nedopadlo. Déšť kuličky rozmočí a nahnojí kolem sebe.
Rozhoz bude určitě stejný, zkuste si vysledovat za jak dlouho pomine účinek hnojiva - příště vám to pomůže... celý příspěvek > | | Poraďte jak hnojit močovinou, 8.6.2011 no nevim, mrknete na davkovani. Ja sypu cca 2,5kg/500m2 a vim, ze davam podstatne mene nez kolik je davkovani, ale i pri tomhle poctu to u vas vychazi 11kg kazdych 14 dnu :-D
Mate obrovskou plochu, rozhazujte rozmetadlem ne rukou!!! | | Poraďte jak hnojit močovinou, 7.6.2011 je to v podstatě čistý dusík - tráva bude krásně tmavě zelená a moc hezky poroste, ale bude jí chybět draslík a fosfor, což dlouhodobě není dobré - tráva by nebyla odolná proti suchu, mrazu apd, ale na střídání mezi hnojivy to také používám. | | Poraďte jak hnojit močovinou, 7.6.2011 raději méně každých 14 dnů než to mít najednou a spálené ;) i pro trávu je to lepší. | | Po hnojeni mi vznikli na travniku vyrazne pasy, 16.5.2011 tmavozelene jsou pohnojene, pokud provedete dalsi hnojeni, tak ty tmavozelene se mohou zmenit na suche - prehnojene. a ty svetlejsi jsou bud nedohnojene nebo stredne prehnojene, po dalsim hnojeni taky mohou uschnout. Rozhodne bych zkusil nejprve po... celý příspěvek > | | Hlušina, 21.4.2011 resp. první se musí dodat živiny, tj ideální hnůj a pak chybí humus, to je to zelené hnojení. Za 2 roky by to mohla být hlína k užitku, zatím je to jen médium něco jako vata pro naklíčení. | |
| | Hlušina, 21.4.2011 když tam budete pár let rvát zelené hnojení, tak úrodná bude... ale moc práce na moc dlouho | | D-test, 19.4.2011 nevím jestli bylo šťastné nebo účelové kritérium záběr >= 50 cm... zajímalo by mě spíše 45-50cm, kde je nabídka bohatější | | Teakový nábytek - pro a proti, 6.4.2011 možná to bude olejem. od prodejce jsme v akci dostali OSMO rovnou k dřevěné terase, pak jsme druhý rok chtěli ušetřit a koupili nějaký BAU... Do 3 měsíců byl pryč a pak začal zmíněný proces. Zkuste opravdu ten OSMO, je celkem drahý, ale vyplatí se. | | Hnojení brambor, 6.4.2011 ta tráva má být loňská, částečně zetlelá. Naopak na mulčování lze použít čerstvou. | | Zákrsek, 17.3.2011 byl byste ochotný vložit sem její fotku nebo mi ji poslat? Moc by mě to zajímalo, protože o něco podobné se budu pokoušet. díky! | |
|
|
|
|