|
Sklenik misto podkrovi, 9.11.2009 Dobrý den. Potřebuji poradit. Chtěl bych využit prostor stare pudy jako sklenik.co použit misto stavajici kritiny? nebudu v něm topit. hodne duležita je nepruhlednost.děkuji za odpověd. |
 |
Rozmetací a sypací vozíky, 1.9.2009 Já preferuji taky rozhoz rukou a mám vždy kvalitně pohnojeno nebo dosetou trávu.Známí mají vozíky a nejsou s nimi vůbec spokojeni. |
 |
|
 |
Česnek - nenamořený - jak pěstovat?, 21.5.2009 Dobrý den, druhým rokem mám zasazený taky nemořený česnek, tak jsem zvědavá, jaký bude.Loni byl nádherný.Ale česnek si kupuji u pěstitele.Ráda bych se zeptala jak a zda je možné si vypěstovat sadbový česnek doma.Zda se to nějak dá z těch květů.Moc... celý příspěvek > |
 |
Výber motorovej píly, 8.3.2009 Dobrý den,
může mi někdo z Vás zdělit vaše zkušenosti s motorovou pilou 643IP.
Děkuji za odpověd. |
 |
proti mačkam (kočkam), 27.1.2009 Dotaz zněl něco proti kočkám a ne kdo potřebuje kota.
Taky je nesnáším, chodí mi jen kálet na záhony a kolem domu.
Tak nevíte někdo něco? |
 |
Clematis, 1.12.2008 nevim jak mam ostřihat clematis na zimu je celý uschlý |
 |
Jak na šáchor, 26.11.2008 Měla jsem šáchor vysoký až do stropu nikdo ho nechtěl tak jsem ho vyhodila na kompost. Śáchor nepotřebuje skoro žádnou péči ale potřebuje vodu a vodu.Zalévat jedině do misky, nikdy do květináče.Suché listy ostříhejte úplně uspod hnojivo napokojové... celý příspěvek > |
 |
Tychlodromus pyri a okrasná zahrada, 26.11.2008 Dobrý den, je možné použít dravého roztoče Tychlodromus pyri i na orasné stromy a keře? Na modřínech byly často nějaké pavučinky a zdá se, že letos neprospívaly tak, jako dříve. Poradí mi někdo? Jana |
 |
hrnková palma, 26.11.2008 Palma phoenix canar. může být venku, ale na zimu musí domů a nesmí jí vyschnout kořenový bal v misce má být pořád voda.Tak mi to poradil zahradník.A je to datlovník. Marije. |
 |
Série Top, 1.11.2008 O těchto novinkách jsem slyšel a chtěl bych je vyzkoušet. Nejvíc mě zajímá Toptaste, příp. TophitPlus. Bohužel nejsou k dostání všude a tak by mě zajímalo, kde se dají pořídit. Pokud někdo budete vědět, děkuji za tip. |
 |
|
 |
soja, 1.10.2008 Dobrý den, pěstuji sóju již pátym rokem na rozloze 15 ha.Sója je celkem nenáročná plodina s výnosem 1,6 - 3.3t z hektaru.Důležité je mít dobře srovnaný pozemek kvůli kvalitnímu výmlatu.Před zasetím jsme dávali 70kg Amofosu nebo jeden rok jsme nedali... celý příspěvek > |
 |
náhradní díly na McQulloch, 21.9.2008 napínak na motorovou pilu. |
 |
Usychání borovice, 10.6.2008 Taky mi usychají "přírůstky", jsou černé. Mšice, nebo mravence tam nevidím. Děkuji za radu. Babina R6 |
 |
pýr v okrasném trávníku, 6.6.2008 kurna to je genialni myslenka... to bych chtel aspon videt na fotce. :-) |
 |
Honda GXV - nedává jiskru, 26.5.2008 chci se zeptat, jestli se již někdo setkal s tímto problémem. Motor najednou shasl a ani výměna svíčky nepomohla. Benzin do motoru jde, ale nehaže jiskru. Žeby indukční civka? |
 |