Příspěvky uživatele - 130.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Invazivní rostlina - plevel? (čtyřlístek - jetelíček - šťavel?), 19.5.2009
Mně pan dr. Peleška řekl, že je to šťavel tuhý a ze zkušenosti už vím, že právě v těchto dnech je nejvhodnější doba k jeho likvidaci. Nové rostlinky se právě ukazují a pokud si vezmete klekátko a budete jednotlivé drobné rostlinky velmi jemně... celý příspěvek >
choroba maliníku, 19.8.2008
Při prořezávání maliníku jsem zjistila, že na všech nových výhonech jsou hnědé skvrny, na 3 jsem objevila jakési boule, ve kterých je asi něco schované. Ty jsem samozřejmě zlikvidovala. Nevím ale, co s těmi, které hnědnou. Je to normální, nebo je mám... celý příspěvek >
Rododendron - žloutnutí odspodu, 7.8.2008
Dobrý den, vím, že už s tu bylo o žloutnutí rododendronů něco napsáno, ale bohužel jsem zde nenašla přesnou odpověď. Asi před 14 dny jsem nasadila do rašeliny na polostinné místo Rododendron Germania a dnes jsem zjistila, že začíná odspoda... celý příspěvek >
Sadové růže neřezat?, 18.5.2008
Mám štěstí, že jsem narazila právě na tuto diskusi. Vloni na podzim jsem přesazovala růžičky ze zahrádky po mamince - asi správně - všechny se ujaly, všechny, až na 2 už mají i poupata. Tyhle 2 jsou sice krásně olistěné, ale poupátka žádná. Jedna... celý příspěvek >
salix caprea pendula, 12.4.2008
Prosila bych zkušenější zahradníky, jestli někdo nemá zkušenost s použitím ostříhaných větviček. Ve Stromovce jsem viděla dokonce jakési indiánské týpí a jeskyňku - dětem by se to moc líbilo. Když zakoření pomlázka...? Předem děkuji
Metasekvoj čínská - je možné ji vypěstvat?, 6.2.2008
vyzkoušel  jsem zimní řízkováni i semena a dobre, ale letni se mne vubec nedari, nenapsal by jste sem nekdo presny postup. nemel by jeste nekdo rouby nebo info o mistu, kde se daji sehnat
Taxodium a Metasequoia, 6.2.2008
kdyz jsem si sehnal podnoze taxodia, metasekvoje, sekvojovce... nemohl by mne nekdo poradit, kde se daji sehnat rouby nejakych peknych kultivaru... nebo mne je zaslat:)
Tisovec - výsev?, 6.2.2008
Vsechny moc zdravim, mam doma par malych tisovcu a metasekvoji a rad bych na ne neco narouboval, nemel by nekdo rouby nejakych kultivaru? dekuji
Liliovník tulipánokvětý, 6.2.2008
Moc rad bych videl seznam toho pana, co rika, ze ma spousty rarit:) dekuji
Torreya, 6.2.2008
Nemel by nekdo kontakt (internetové straanky, mejl, mobil...) na pana Meisla ze Znojma, rad bych take sehlal Torreya, ci dalsi zajimave veci:) dekuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika