|
Příspěvky uživatele - 202.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ontario a vosy, 3.8.2009 Pane Skála, Ontário to je na sto procent, ty vosy zanechávají jasnou tečku po bodnutí. Používám všechny možné roztoky do lahví, nejvíce se mi osědčil silný cukernatý roztok, samozhřejně černé pivo.Trochu jsem doufal, že existují i jiné ochrany, třeba... celý příspěvek > |  | Co se shnilými jablky, 26.7.2009 Je možné dávat padaná jablka do kompostu, i jiné druhy nahnilé?Tento kompost bych nepoužíval na hnojení ovocných stromů, jenpro hnojení zeleninové zahrady.Díky Pepa |  |
|  | Ontario a vosy, 21.7.2009 Zná někdo jiný způsob ochrany jabloní před napíchávání vosami než pivo nebo sladký roztok v láhvi.Mám opravdu Ontário.Díky Pepa |  | Mladý burlat, 25.5.2009 Mám druhým rokem mladý stromek, na kterém mám pár třešní.Co je mi ale divné, že sousedovi už dozrávají, já je mám ještě zelené.Je možné, že u tak mladého stromku plody dozrávají později, nebo mi prodali jinou odrůdu, díky Pepa |  | Nadúroda, 15.5.2009 Letos mám v jednom místě i přes deset meruněk, které jsou na sobě doslova nalepeny.Je dobré udělat probírku tak, aby se nedotýkali.Již nyní jsem musel některé větve svázat a podepřít.díka Pepa |  | roubování Burlatu, 2.3.2009 Je možné ještě v této době roubovat třešeň Burlat pro lepší opylovaní.Výsadbu jsem provedl v loni na jaře, postraní výhony jsou poměrně slabé.Četl jsem v této rubrice, že vhodné opylovače jsou Kaštanka, Karešova a Rivan.Jde mi ješte o vhodný spůsob... celý příspěvek > |  | Pěstování ve stěně, 25.2.2009 Před dvěma roky jsem vysadil muškát podle garáže asi 80cm od sebe, všechny sazenise se mi ujmuly.Už v loni jsem měl porost dost hustý, nyní chci každou druhou odstranit.Víno bych chtěl pěstovat ve třech patrech, od sebe 50cm na výšku, nyní mám porost... celý příspěvek > |  | jak na vosy, 20.11.2008 Pivo jsem skoušel taky, vždy kupuji co nejlevnější, patrně to bude chtít silnější, nebo zkusím černé, toje sladší.Do láhví dělám nad zůženým prostředkem kulaté otvory, přes něj se jim špatně vylézá ven.Myslel jsem že je i jiný způsob ochrany.I tak... celý příspěvek > |  | jak na vosy, 19.11.2008 Mám na zahradě Ontario, které rodí každý druhý rok.Přesto ovoce sklidím stejně, tedy skoro žádné, vše mi napíchají vosy.Poradí někdo, ptám se možná brzy, Pepa |  |
 |
|
|
|