|
Příspěvky uživatele - 38.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Melounoviště 2010, 9.8.2010 Bohužel mě také jeden meloun usychá a jsou na něm také bílé ďupky a na většině listů i takový rezavý maličkatý, okem pomalu nepostřehnutelní broučci. To je ta sviluška? Osobně proti ní nijak bojovat nebudu, co dozraje, to dozraje a basta...
Michal |  | Melounoviště 2010, 1.8.2010 Vždyť jsem psal, že envím co jsem měl za odrůdu - zřejmě nějakou ranou, byl celý zelený, foto jsem se dával. Mám je v pařníčku, teď už sou samosebou vyrostlí venku. Sluníčko svítí celej den ;)
Michal |  |
|  | Melounoviště 2010, 1.8.2010 Tak jsem, ještě před těmito fotkami, meloun nedočkavostí utrhl a díky bohu byl zralý m+ěl necelý čtyři kila, sladký je tak decentně, ale ještě by tam určitě jeden slunečný týden vydržel, jelikož má dost silnou bílou dužinu u kraje (asi 3... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2010, 31.7.2010 Pane Mirku, nemohl byste sem dát fotografii, na tkeré je vidět ta zaschlá stopka? Blbcum a rejpalum jako sem já, určitě pomůže ;)
Díky, Michal |  | Melounoviště 2010, 23.7.2010  Ten velkej byl uplně stejnej, je to jedna odrůda. Až zaschne stopka? /plně uschne a zkroutí se, nebo to bude jen nějaký náznak? Ještě přikládám jedno foto, já blb sem tam dal dvě stejný :-( |  | Melounoviště 2010, 23.7.2010  Oprava:
Tak přikládám i svůj výpěstek. Roubované melouny, mám je v pařníčku, dvě sazenice, ovšem nevím, o jakou odrůdu jde. Nemohl by mi někdo poradit? Rád bych věděl, o jakou odrůdu jde, abych nečekal, až meloun doroste větších rozměrů - jde-li o... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2010, 23.7.2010 Tak přikládám i svůj výpěstek. Roubované melouny, mám je v pařníčku, dvě sazenice, ovšem nevím, o jakou odrůdu jde. Nemohl by mi někdo poradit? Rád bych věděl, o jakou odrůdu jde, abych nečekal, až meloun doroste větších rozměrů - jde-li o nějakou... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2010, 11.7.2010 Zajímalo by mě, jakým štětečkem toto provést? Jeden plod už na dvou sazenicích mám (10 cm v průměru), ale všechny ostatní stále a stále po odkvetení upadnou. Není to právě tím, že nejsou opyleny? |  | Melounoviště 2010, 5.7.2010  Já jsem letos vyzkoušel melouny také, narouboval jsem si deset sazenic, chytly se jen tři a dvě z nich mám v pařníčku ;-) zatím rostou celkem slušně (podle mě, nemůžu porovnat), dokonce se už objevil jeden nadějný plod. Všechny ostatní odkvetly a... celý příspěvek > |  | Sparťan, 22.5.2010 V Sempře Litoměřice už nejsou v sortimentu stromky, ale rouby Spartana jsem tam letos kupoval...(i Matčino). Hezký den, PD |  |
|  | Melounoviště 2009, 5.3.2010 Dobrý den,
chtěl bych se Vás zasvěcených v pěstování melounů zeptat, na co melouny roubujete? Na tykev? Také by mě zajímalo, kdy mám zažít pěstovat sadbu.
Díky
Michal |  | Rebarbora, 7.6.2009 Pěkný den, chtěla bych se zeptat, čím to je že mi listy rebarbory "reznou"? |  | Hlíva ústřičná - likvidace pařezů, 15.5.2009 Pěkný den, chtěl bych poradit ohledně hlívy ústřičné. Kopil jsem si substrát a a hlíva mi vytvořila jenom výhonky na kterých se houba netvoří, nevím jaké chyby jsem se dopustil. Můžete-li mi někdo poradit? děkuji oleek@seznam.cz |  | Co to může být, 3.6.2008 Mě něco porád ryje v záhonech, kde mám vše - jahody, kedlubny, papriky, rajčata, okurky i česnek, ale nevím, co to může být. Ta bestie ryje většinou těsně, asi 5 cm pod povrchem a nadzvedává tak zeminu a vytváří dlouhý kopeček... ale občas také udělá... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|