|
Příspěvky uživatele - 216.60
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůdy melounu vodního, 12.3.2010 Ne, nemám, kde jsi získal semínka? Kde jsou k dostání cizí odrůdy? Přes net ze zahraničí? Díky Robert |  | Odrůdy melounu vodního, 12.3.2010 Mirku nemám, kde jsi získal semínka? Kde jsou k dostání cizí odrůdy? Přes net ze zahraničí? Díky Robert |  |
|  | Mám něco s paprikami?, 17.6.2009 ... no já spadnu z noh... - semínka, ty jsi teda řízek !. Pirimor, Mospilan, Karate, Fast... atd. Semínka = Mšice jak hovada, tys mě rozesmál... |  | Obří masitá rajčata, 17.6.2009 Ahoj Irčo , letos zkouším také obří rajčata Brutus+Costoluto Genovese a paprikové San Marzano. Jsem zvědav. Klasické tyčkové mám Start F1, Tornádo F1 a Stupické. Keříčkové Balkonzauber a Venus. Zdravím robert |  | Melounoviště 2009, 12.6.2009 ... hmm, tak to je blbé, že ti z 8 semen vyrostla jen 1. Já jsem měl 100% úspěšnost u Sprintera i u tykve Fíkolisté... ...Popravdě, nevím, kde bych sháněl takové odrůdy, které uvádí ten človíček... |  | Okurky Saladin, 12.6.2009 Honzo, jedná se o tzv. vzdušné kořínky. V žádném případě by neměly zakořenit do půdy, protože by tím roubování ztratilo smysl. Jinak pěkné hadovky. Co máš za odrůdy? r. |  | Mšice na paprikách, 11.6.2009 Včera jsem objevil na pár rostlinkách paprik na spodní straně listů mšice + nějaké další škůdce. Škoda, že jsem neměl sebou foťák... Nevím, co to je. Tito škůdci mají tvar kuličky o průměru cca 2mm, černá barva. Bylo jich poměrně hodně... celý příspěvek > |  | Žloutnutí a zesychání listů melounu, 10.6.2009 ... hmm tak to nevím, řekl bych, že je to "spálené" od toho hnoje, ale když tam byla ještě tak velká vrstva hlíny... Nevím. Co přemokření? |  | Nejdou mi papriky ve foliaku, 10.6.2009 Rozhodně větrat... Fóliák pořádně ukotvit. Fólie v průběhu sezony může být větrem roztržena, tak to operativně vyměňujeme podle potřeby... Větrat se musí kvůli chorobám a také paprika nesnese dlouhodobě tak vysoké teploty... |  | Flekaté listy okurek hadovek, 10.6.2009 ... chtělo by to fotku... |  |
|  | Nejdou mi papriky ve foliaku, 10.6.2009 Mám podobný problém s paprikama. Nerostou mi moc výšky, ale jsou ve fázi, že se zesiluje stonek. Teď mají rostlinky stonek tak 5-7 mm v průměru. Začínají kvést. Nevím, jestli jsou úplně v pořádku, že nerostou moc do výšky. Odrůdy mám Gelby F1,... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2009, 10.6.2009 Není zač - rádo se stalo... . Ano, můžou. Letos jsem rouboval žlutou odrůdu melounu Jánošík i červené Crimson sweet, Lajko II F1 a Lestra F1 na stejné podnože (i pro okurky Saladin F1 a Saturn F1). Pak mám ještě neroubované odrůdy Zobor a... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2009, 10.6.2009 Ahoj, u nás ve Zlíně na trhu jsem viděl roubované melouny u jednoho stánku za 40,- pak jindy u dalšího za 70,- to si myslím, že je trochu přehnané. Spoléhám na své roubovance... |  | Melounoviště 2009, 9.6.2009 Ahoj, rostlinky ti rostou pěkně... Pravděpodobně budeš z Moravy. Vidím tam opadané trnky... Jo a ta ještěrka na fotce u sazenice Crisbyj e taky pěkná... . Ať se daří! r. |  | Melounoviště 2009, 9.6.2009 Ahoj Ako sa vrúbluje? Jednoducho . Musíš si předpěstovat podnožové rostliny. Já používám tykev Fíkolistou a Sprinter. Použil jsem je jak pro roubování melounů tak i pro roubování salátovek-hadovek. Semínka melounů bych doporučil z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|