|
Příspěvky uživatele - 216.60
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 1.10.2012 Zdravím Pavle, pěkná úroda ! Chtěl jsem se zeptat, kde jste získal semínka Lungy? Děkuji za info. Chtěl bych ji příští rok zkusit pěstovat. S pozdravem, Robert |  | Využití tykve fíkolisté, 13.9.2012 Zdravím, jedná se o odrůdu Blue Ballet. viz. vlákno "Neznámá tykev". Zdraví, R. F. |  |
|  | Neznámá tykev, 13.9.2012  Zdravím, už znám odrůdu tykve, která nám roste na kompostu. Jedná se o odrůdu Blue Ballet. Výborná pro kuchyňské použití. Hezký den, R. F. |  | Neznámá tykev, 7.9.2012  ... ještě další fotka... |  | Neznámá tykev, 7.9.2012  Zdravím všechny, na kompostu nám vyrostla mě neznámá odrůda tykve. Nevíte prosím, co je to za odrůdu? Díky, zdraví R. F. |  | Využití tykve fíkolisté, 7.9.2012  Pane Vysloužile, máte pravdu. Fotky jsem plánoval dát do nového "vlákna". Tak je dám i sem. Díky za info. R. F. |  | Využití tykve fíkolisté, 7.9.2012 Zdravím, nemáte prosím fotky plodů tykve fíkolisté? Na zahradě nám vyrostla neplánovaně jakási neznámá tykev. Díky, R. F. |  | Zarostlá zahrada, 13.6.2012 Děkuji za rady.
Zahrada má cca 500m2 a do nájmu ji mám dlouhodobě (s možností odkupu). Takže bych to chtěl udělat pořádně. Problém je, že s nějakou těžkou technikou se tam nedostanu (je to v kolonii, kde je přístup pouze po chodníčku mezi... celý příspěvek > |  | Zarostlá zahrada, 13.6.2012 Dobrý den,
dostal jsem do pronájmu zahradu na které tak 10 let nikdo nic nedělal. Je plná vzrostlých náletů (zhruba 2 metrových), několikaleté trávy,... prostě džungle. Potřebuju se toho zbavit. Nechci používat chemii, tak jsem plánoval zahradu... celý příspěvek > |  | Vyséváte tykve na roubování?, 18.3.2011 Zdravím, ještě je čas bych řekl, Robert |  |
|  | Papriky - klíčivost semen, 10.3.2011 Ahoj,
no nazdar...! Mimo jiné jsem letos zkusil taktéž od Seva Seed tady tu směs odrůd k rychlení... .
Tedy řeknu vám, že 2% klíčivost semen je velká bída... . No uvidíme, ještě porovnám koupenou šarži. Vysel jsem teprve 7.3., tak uvidím.... celý příspěvek > |  | Není pozdě na výsev paprik?, 1.3.2011 Měl bych je do fóliáku, ale asi už je opravdu pozdě... Robert |  | Není pozdě na výsev paprik?, 1.3.2011 Zdravím všechny pěstitele . Vloni jsem vyséval semínka paprik 5.2. Letos jsem se k tomu nedostal . Není už příliš pozdě na výsev? Dnes je už 1.3. Zdraví Robert |  | Papriky - klíčivost semen, 1.3.2011 Ahoj Mirku,
loni jsem vysel Hamík a klíčivost byla vynikající. Stejně tak i jiné semínka od SEMO. Bohužel mi nevzešlo ani jedno od Libery odrůda Lucifer F1. Letos to vypadá, že vysévat nebudu. Už je asi pozdě. Co myslíš? Robert |  | Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 25.8.2010 Zdravím všechny . Prosím o radu. Letos zkouším prvně pěstovat lilky. Přestože rostliny mají výšku kolem 1 metru, tak prostě neplodí... . Kvetou krásně, ale neplodí. Co je špatně? Pěstuji ve fóliáku. Díky za rady, Bob |  |
 |
|
|
|