|
Drtička větví, 9.9.2014 Na tohle mixér. |
 |
Drtička větví, 9.9.2014 Randál jako prase s krouhačem a s válcovým pohoda bere sám. |
 |
|
 |
Drtička větví, 8.9.2014 Vyberte válcový. |
 |
Proč ostružina nezraje?, 5.9.2014  Už zrají další, počasí se změnilo na letní. |
 |
Proč ostružina nezraje?, 5.9.2014 Vlhko a zima. Ostružiny jsou jako palce a každý rok byla úroda zhruba stejná. |
 |
Proč ostružina nezraje?, 4.9.2014 Mladá paní počasí. Ostružina chce slunce teplo, pohyb vzduchu, pršelo a byla zima, nám zplesnivěla polovina úrody. |
 |
Stihl ms661, 4.9.2014 Karle kup si 681 v Moutenfieldu.
|
 |
Stihl ms661, 2.9.2014 No. Karel vidí cenu a zapomíná, že servis je od toho, aby rychle servisoval. Moutenfield všecko kamsi posílá a čekat až za měsíc vyřídí prkotinu je pro strejdu, který nikam nespěchá. Strejda za měsíc zjistí, že si pilu pokazil sám, protože s ní... celý příspěvek > |
 |
Stihl ms661, 2.9.2014 Pápne si kapsa s prašulemi, protože jinde než v moutenfieldu 681 v záruce neopraví. Záruka v moutefieldu stejnak žádná sláva, No a proč si kupovat horší pilu že. |
 |
Stihl ms661, 2.9.2014 681 nemá emise jako stihl 661 a servisují ji v moutenfieldu tečka nebrat. |
 |
|
 |
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 29.8.2014 Vázaný chlór omezíte jenže volný chlór nad hladinou dýcháte pořád. Abyste udržel dezinfenkci vody chlór do ní dát musíte. Plavci mají naleptané plíce chlórem, zabalením do jiného obalu účinná látka účinky nezmění. |
 |
Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 28.8.2014 Přeseknout kabel od 380 V jsem dokázal také a na chvilku jsem strnul, než jsem si uvědomil, že je odpojený. Na vychladnutí motoru nečekám, víc bych čekal než sekal a řezal. Má se dodržet bezpečnost při doplnění benzínu. Rozlišujme obsluhu,... celý příspěvek > |
 |
Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 28.8.2014 Česká výsada, koupit levný stroj a potom dlouhá snaha trápit a upravovat doma. Koupit slabý stroj a snažit se nějak zvýšit výkon a zamezit upchávání u krytu a na převodu. Tím není zdaleka vyčerpán český potenciál, další skupina vynálezců usilovně... celý příspěvek > |
 |
Seřízení otáček motoru Honda GCV 135, 27.8.2014 Čistič karburátoru, stabilizátor paliva, vyčištění trysky. |
 |
Solo 656C uniká olej, 26.8.2014 Vyčistit otvor v liště |
 |