|
Homelite nebo Partner, 9.11.2008 Jaká je komprese? Dá se to zjistit i laicky. Svíčka je našroubovaná v pile. Polož pilu normálně na zem. Chytni ji POUZE za startovací rukověť co je na konci špagátu a zdvihni ji asi metr nad zem. Pila se bude snažit sjet po špagátu dolů vlastní... celý příspěvek > |
 |
Homelite nebo Partner, 9.11.2008 Pane 47.208, na takto formulovaný dotaz by vám dovedl správně odpovědět snad pouze jasnovidec. Zkuste odpovědět na tyto otázky. 1/ Když jste namotoval novou svíčku a pila jela pouze půl hodiny, jak jel volnoběh - jel nrmálně v nízkých otáčkách, nebo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Okružní pila Hecht 822, 4.11.2008 Zásada je, že čím je kabel delší, tím musí být průřez silnější. Bylo by dobré uvést jak dlouhý by vám vyhovoval a jaký výkon (W) pila má. |
 |
Pupinky v motoru, 3.11.2008 Pokud jsou puchýřky na stěnách komory které nepodléhají vzájemnému tření o sebe, tak to nechte klidně plavat. |
 |
Pupinky v motoru, 2.11.2008 Válec by měl být podobný zrcadlu. Uměl byste to nafotit? |
 |
Problem se spojkou u krovinorezu?, 28.10.2008 Nikoliv. |
 |
Udrzba hnaciho lanka u benzinoveho vizinace, 28.10.2008 Osobně držím palce všem domácím kutilům a zlepšovatelům, ale výše uvedené vylepšení bych nedělal. Toto není převodovka kde se ozubená kola brodí v oleji. Jednak při nechtěném sebemenším natočením stroje motorem dolů nastane „zajímavá“ reakce a... celý příspěvek > |
 |
Kdy je nejlepší doba k sadbě brambor, 23.10.2008 Takže nyní by to asi bylo pozdě, nebo naopak brzo? |
 |
Husqvarna 365 - nechce chytit, 14.10.2008 Přímo s bílými krystaly jsem se zatím nesetkal. Setkal jsem se s bílým práškem v karburátoru, který zřejmě vznikl oxidací hliníku z kterého je karbec vyroben. Mnohdy tento jev doprovází slupování niklu z poniklovaných součástek (např. Jehla) a... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 365 - nechce chytit, 13.10.2008 Vyměnit svíčku (raději bych dal Champion) a vyzkoušet zda se situace změnila. Důvodů vzniku tohoto problému může být více, ale být vámi nic víc bych s tím nedělal, protože bude ještě v záruce, takže vzít a do servisu. |
 |
|
 |
Husqvarna 365 - nechce chytit, 13.10.2008 Mne by zajímalo, zda se problém projevil hned po zásahu servisákem do karbecu, nebo až později. Myslím tím že pila ještě studená šla těžko do otáček. |
 |
Motorová pila do 5000kč, 12.10.2008 To jsem si doma nechal jednu řetězovku kterou obsluha rozřízla napůl. Drážka byla tak hluboká, že prořízla nejenom zuby, ale i ložisko řetězky a dokonce řetěz vytvořil drážku i do klikové hřídele. Obsluze jsem tenkrát řekl – vždyť to už delší dobu... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila do 5000kč, 12.10.2008 Přiznejme si, že značka McCulloch není zas tak vyhrazena pro výrobky třídy hobby jak uvádíte a možná vám tyto stránky mohou být lhostejné, ale běžný občan ČR vidí, že McCulloch vyrábí veškerou kategorii mot. pil (a nejenom pil) které chrlí do celého... celý příspěvek > |
 |
Marunaka TH43DX vs Komatsu Zenoah BCZ4200CL, 9.10.2008 Řekl bych že oba jsou dobré a přiklonil se spíše k tomu co má blíže dobrý servis. Pokud jsme udělali (nachystali) vše jak má být, stačí studený stroj jednou až dvakrát patřičně zatáhnout za start a motor už vrní. Pan Hamral: na uvedenou práci lze... celý příspěvek > |
 |
Nůžky plotové Oleo Mac HC 260 XP - Mountfield, 9.10.2008 Naopak pane, tady jde pouze o mountfielda, přesněji o jeho podrazácký systém. (nutno dodat, že mountfield není jediný) Oleo-mac stroje jsou na určitý úrovni a bylo by vše OK, kdyby této úrovni odpovídala i cena. A ona v celku i odpovídá, ale pouze v... celý příspěvek > |
 |