|
Příspěvky uživatele - 44.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Existuje kovová žací hlava pro benzinový vyžínač?, 24.8.2008 S513937190. Patice pasuje ale na partnery. |  | Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 23.8.2008 Pánové s tím broušením je to trochu jinak. Není to jednoduché, to je fakt, ale například: Předpokládám, že řetěz brousíte v liště. Opatrně zkuste chytnou řetěz do ruky a zkuste ho přitlačit do boku lišty na jednu stranu a pak zpět na druhou. Zjistíte... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez stávkuje, 23.8.2008 V dotaze je psáno, že po vypnutí vypínače si motor ještě chvíli brblá. Jistě že příčin může být více, ale s čím jsem se setkal nejčastěji byly samozápaly, které vzniknou tak, že je motor tak žhavý že se vznítí jako diesel. S příčinou samozápalu... celý příspěvek > |  | Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 23.8.2008 Tak jsem opsal tabulku kterou nám posílá výrobce řetězů. - 375 1,1 1,3 Ø4 – 325C 1,3 1,5 1,6 Ø4,8 – 325L 1,3 1,5 1,6 Ø4,5 – 375 profi všechny druhy Ø5,5 – 404 všechny druhy 5,5 – 750 Ø8 Neuvádějí, že by se měl průměr pilníku... celý příspěvek > |  | Křovinořez stávkuje, 23.8.2008 Pokud je ucpán výfuk či kanál, zlobilo by to už studený. Motor se mu přehřívá a jestli to je špatnou PHM kterou použije znovu a to s metaltecem nebo bez něj, je tu vážné nebezpečí že další zkoušku by už motor nemusel vydržet. Není lepší řešení to dát... celý příspěvek > |  | Existuje kovová žací hlava pro benzinový vyžínač?, 23.8.2008 „Viděl jsem u partneru, že klobouček je sice z plastu, ale je na ložisku a vůči zemi se netočí. Zajímala by mě jeho životnost“ Sám s ním pracuji už několik let, ale průměrnému zákazníkovi vydrží asi rok. Problém je v tom, že se musí správně poskládat... celý příspěvek > |  | Dolmar a Metaltec 1, 23.8.2008 „Dolmar odpověděl, že ho netestovali.“ Nezlobte se, ale ať ten český překlad čtu jak chci že ho netestovali tam nemohu najít. Našel jsem tam pouze že ho nedoporučují, což je jasné že pokud ho tam nalijete, tak pouze na své riziko. To je prostě daný,... celý příspěvek > |  | Dolmar a Metaltec 1, 23.8.2008 Co se týče metaltecu, tak to pan JS tu píše jako dokonalý prodejce. Zřejmě má z toho takový profit, že se mu to vyplatí. Kdyby to bylo tak jak píšete, tak by odepsali nějak ve smyslu - protože přípravek neotestovali, tak se k němu nemohou vyjadřovat.... celý příspěvek > |  | Křovinořez stávkuje, 22.8.2008 Myslíte tento test? "Předmětný test, jak je uveden ve zprávě, je účelový. Ani chlorparafin, ani chlorester netvoří chlorovodík nebo kyselinu chlorovodíkovou při smíšení s vodou. Samozřejmě nedochází ke změně pH, protože nejsou ani kyselé, ani... celý příspěvek > |  | Křovinořez stávkuje, 22.8.2008 „Vy s tím určitě nemáte pražádnou zkušenost, jinak to nemůžete napsat. Tím přípravkem se nedá absolutně nic pokazit a ještě by se prodražila oprava??“ Nezlobte se, ale vy o tom přípravku skutečně píšete jako o zázračném. Kde berete tu jistotu že to... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez stávkuje, 22.8.2008 “Když ho vypnu vypínačem, ještě si chvíli brlá“ to znamená že motor jede na samozápal a to musí být doslova žhavý. “Při přidání plynu se jakoby dusí“ Z toho rozumím, že motor na volnoběh jede. Kdyby byla nízká komprese, volnoběh by nejel protože ten... celý příspěvek > |  | Co se starým benzínem do 2T motorů, 21.8.2008 U některých vzduchových filtrů je dokonce doporučováno určité procento mastnoty a můžeme to i sledovat při koupi nové pily, že filtr je trochu nasáklý olejem. Vzduchový filtr je dobře odolný benzínu, takže umytí, či vymáchání v nespotřebovaném... celý příspěvek > |  | Brogio - nástroj pro křovinořezy, 17.8.2008 Moc by mne zajímalo vyjádření státní zkušebny, které se mi nepodařilo nalézt. Vlastní ukázka probíhá bez krytu což už je první chyba. Z mého pohledu je jen otázka času, kdy kousek řetízku uletí a potom - nechci domyslet. Nejen z poslední ukázky je... celý příspěvek > |  | Šárka, 14.8.2008 Přesný název neznám, to ještě kupoval táta v zahradnictví jako švestku odolnou proti šárce. Plody to má tmavě fialové velikosti asi jako ryngle, ale ne tak kulaté, jsou trochu podlouhlé. |  | Šárka, 14.8.2008 Jenže ty plody mají kolem pecky takovou jakoby smolu.. |  |
 |
|
|
|