Příspěvky uživatele - 73.225

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hadice Semperti a čerpadlo, 9.5.2009
Dal jsem na vaše rady a poohlédl se po tlakových čerpadlech a narazil jsem na tlaková ponorná čerpadla - mají plovák a zabudovaný zpětný ventil a cena je celkem přijatelná. Navíc mi přijde jako výhoda, že je strčím do sudu/nádrže, takže je nebude... celý příspěvek >
Možná bych můj dotaz upřesnil - jaké tedy konkrétně použít čerpadlo a jaký ventil k tomu, abych mohl zavlažovat pozemek o rozloze 400m pomocí zahradní sprchy nebo postřikovače? Děkuji
Vůbec se v této problematice nevyznám - vzdušníkem myslíte hadici s větším průměrem, která bude objemem sloužit k vyrovnání tlaku?
Hadice Semperti a čerpadlo, 8.5.2009
Často se používá k automatockým systémům zavlažování tlakový spínač. Vyrábí ho Gardena - při poklesu tlaku zapně čerpadlo a při dosažení maximálního čerpacího tlaku ho naopak vypíná. Stojí ale kolem 2000,-
Oleje a aditiva, 30.4.2009
Pokud nepoužijete nějaký noname olej a bude se držet doporučením výrobcem je to zbytečné... Leda by jste měl na sekačce vysokootáčkový desetiválec z Lamba :)
Jakou rotační sekačku?, 27.5.2008
jaky do alka 520 pouzit olej. na netu jsem nasel 10w-40, v prodejne jsem dostal 15w-40. je v oznaceni nejaky velky rozdil?
rouby, 2.4.2008
Děkuji za reakce. Josef
rouby, 31.3.2008
Zdravim vas, zajimalo by mne, jestli muzu pomoci roubovani "prilepit" ke stromu vetve. Problem je v tom, ze se stromek, stary asi 10 let, vetvi ve vysce cca 2 m nad zemi. Mohu ustrihnout vetvicku z vrsku stromku, seriznout do spicky a na... celý příspěvek >
jak poznám šárku, 18.12.2007
Zdravim Jsou takoveto plody jedovate pro konzumaci?
Rubinola, 17.10.2007
mnohokrát děkuji. Tomas
Rubinola, 16.10.2007
dekuji za reakci. jestli jsem vas dobre pochopil, v prvnich letech hodne strihat. co myslite tim "vyholovanim"? je u tohoto druhu vhodne vetve vyholovat?Tomas
Rubinola, 16.10.2007
Ještě bych chtěl podotknout, že ze stromku chci mít klasický velký strom, nechci z něj dělat stěnu.
Rubinola, 16.10.2007
Letos jsem koupil jabloň Rubinola. Ve školce mi řekli, že je to takový lepší rezistentní Rubín. Bude i tady stromek plodit na dlouhém dřevě? Jakým způsobem začít stříhat  na jaře - moc x málo? Stromek je na podnoži MM106. Poloha zahrady do 200... celý příspěvek >
nater kmene stromu, 9.10.2007
Zdravim,chtel bych se zeptat, jaky je vhodny nater na stromky. Nekde jsem cetl, ze latex, jinde ze vapno. Mate nekdo zkusenosti? Co vydrzi dele a zaroven neublizi stromku?Diky, TS
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika