|
Příspěvky uživatele - 207.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Břečťan na střeše, 7.7.2009  Muzu Vam rict, ze to je prusvih, jak vleze brectan pod tasky. Ja 2x rocne riskuji zivot a potim se strachy, kdyz ho na hrane zed/strecha odstrihavam a stale marnost. A to mam misto asi 2 metry, kam nedosahnu a musim ho trhat z pudy. Na druhe strane... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 6.7.2009  Malá ukázka z mého balkonu. |  |
|  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 28.6.2009  Děkuji. |  | Venkovní ibišek - délka kořenů, 26.6.2009 Ahoj, vcera jsem koupil venkovni ibisek, vypada celkem pekne. Dnes jej zasadim pred kamennou zidku, ktera ho bude chranit pred sev. vetry. Snad se mu bude darit:). Sterba |  | Utržený přísavník, 21.6.2009  Ahoj, tak jsem se trosku chlubil, jak nam prisavnik jde, ale v te dobe jiz lehce zacinala vadnout hlavni vetev. Myslel jsem, ze to dozene. Bohuzel ne. Vloni odesla jedna postrani (vlevo za zeravem) prazdne misto ale dorostlo. Letos je to vaznejsi:),... celý příspěvek > |  | Co s Gerberou z Lidlu?, 19.6.2009 Tak dlouho jí ješce nemám.Od ledna začíná kvést po čtvrté. Ale zkusím ji přesadit a přezimovat. Brambořík mi kvete už druhý rok, a ani jsem ho nijak zvlášť nezimovala, přes zimu jen opatrněji zalévala.Ted´ kvete od ledna, a pořád má hodně... celý příspěvek > |  | Hnědé listy, 16.6.2009 Dobrý den, mám první rok Kamčatskou borůvku, ale bohužel jí hnědnou listy. Měla 4 plody, ale po dotknutí opadali. Prosím o radu. Děkuji |  | Eletrická pila nemaže, 10.6.2009  Jen obecně k Makitě, (nejsem dýler, jen spokojený uživatel) musím potvrdit, že Makita jsou ty největší držáky. Mám UC3020 a pila nemazala jen ze začátku. Měl jsem podezření, že první, hustý olej neprošel suchou plstěnou ucpávkou, když nasákla olej od... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 7.6.2009 Takhle krásně mě již dlouho nikdo nechválil. Moooc děkuji. Klematisu je moc druhů a kvetou od jara do podzima. Takže ten Váš, má třeba ještě čas. Clematisi maji radi "hlavu" na sluníčku a "nohy" ve stínu. Tzn., před Clematis... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 7.6.2009 Děkuji za pochvalu, mam ráda přírodu a chtěla jsem si vytvořit tak trochu vlastní. Nechtěla jsem vytvářet klasické záhonky. Ten keř na první fotce za Vřesy je Ořechokřidlec. Kvete krásně modře a mají ho rády včely. Děkuji Ewa |  |
|  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 7.6.2009  Tohle je moje zahrádka, mám jí kousek za městem. Jezdím tam jenom na víkend.Bydlím v paneláku. |  | Co s Gerberou z Lidlu?, 7.6.2009 Gerberu máte krásnou, Jsem ráda že zakvetla. |  | Utržený přísavník, 7.6.2009  Posilam na ukazku, jak nam roste prisavnik na chalupe. Vic, nez pred 20ti lety jsem pichnul vetvicku do zeme, tusim ze jsem ji namocil do nejakeho stimulantu, a ted ho kazdy rok musim hrube odstranovat ze stres. tasek a okapu. Letos ale jedna vetev... celý příspěvek > |  | Co s Gerberou z Lidlu?, 7.6.2009  Tak jsme se konecne dockali kvetu. Vychodni okno, hnojivo Kristalon. Sterba |  | Alocasia macrorrhiza, 7.6.2009  Musim se zase pochlubit, jak mi Alokazie "jede" :). Listy 70 cm! Za chvili me z pokoje vytlaci:). |  |
 |
|
|
|